Dar vienas „Xiaomi“ telefonas sulaukė „HyperOS“ atnaujinimo: jis jau prieinamas ir europiečiams, pasitikrinkite, ar galite išbandyti ir jūs

Lukas Snarskis

2024-01-13, 07:31

0 komentarų

Pastaruosius mėnesius internete vis dažniau buvo kalbama apie „Xiaomi“ planus pristatyti naują operacinę sistemą. Nors Kinijos milžinė į tokias kalbas nereagavo, tačiau spalio pabaigoje viskas apsivertė aukštyn kojomis, kuomet bendrovės vadovas Lei Junas oficialiai pristatė naująją „HyperOS“ vartotojo sąsają.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar vienas „Xiaomi“ telefonas sulaukė „HyperOS“ atnaujinimo: jis jau prieinamas ir europiečiams, pasitikrinkite, ar galite išbandyti ir jūs

Naujoji „HyperOS“ nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“. Nesunku nuspėti, jog ši vartotojo sąsaja netrukus pakeis daugelio pamėgta MIUI.

Dar praėjusią savaitę šio atnaujinimo sulaukė „Xiaomi 13T Pro“ išmanusis telefonas, o dabar „HyperOS“ vartotojo sąsaja prieinama ir dar vienam įrenginiui. Pranešama, jog naująją „Xiaomi“ sukurtą platformą gali išbandyti ir „Xiaomi 13T“ įrenginio turėtojai.

Naujoji platforma sukurta naudojant „Android 14“, o naujinys užima maždaug 1,5 GB vietos. Taigi, norėdami įsidiegti „HyperOS“ naujinį – įsitikinkite, jog savo telefone turite pakankamai vietos tam. Šis atnaujinimas žymimas OS1.0.5.0.ULQMIXM serijos numeriu ir yra prieinamas tarptautinėje rinkoje, įskaitant ir Lietuvą.

Norėdami pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Apie telefoną“ punktą. Tuomet spauskite „Programinės įrangos naujinimas“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų. Su šiuo atnaujinimu jūs gausite ir gruodžio mėnesio „Android“ saugumo papildinį.

Teigiama, jog šis atnaujinimas pasiūlys didesnį našumą nei anksčiau, taip pat įrenginys turėtų efektyviau išnaudoti energiją bei pasiūlyti stabilesnį ryšio signalą. Pasikeitimai palies ir užrakinto ekrano nustatymus, kur vartotojams suteikta daugiau galimybių priderinti jį pagal savo poreikius. Atnaujinta ir kelių langų sąsaja.

Verta pastebėti, jog naujinys vartotojus Europoje pasieks dalimis, todėl jeigu dar negavote atnaujinimo – rekomenduojame pasitikrinti po keleto dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas