Daugėja informacijos apie „Galaxy Fold6“ serijos sulenkiamus telefonus: vienas iš modelių pasiūlys atnaujintas kameras, tačiau standartinis variantas gali ir nuvilti

Lukas Snarskis

2024-04-13, 09:00

0 komentarų

Vienas didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų „Samsung“ kasmet pristato du sulenkiamus įrenginius. Šiemet mes turėtumėme išvysti „Galaxy Flip6“, o taip pat ir „Galaxy Fold6“ modelius, o taip pat ir pigesnį pastarojo prietaiso variantą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugėja informacijos apie „Galaxy Fold6“ serijos sulenkiamus telefonus: vienas iš modelių pasiūlys atnaujintas kameras, tačiau standartinis variantas gali ir nuvilti

Neseniai pasirodė ir daugiau papildomos informacijos, susijusios su „Samsung Galaxy Fold6“ serijos įrenginiais. Tikėtina, kad šiemet išvysime bent du modelius ir be standartinio varianto, pirkėjams bus pasiūlytas ir „Galaxy Fold6 Ultra“ modelis.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy Fold6“ turės tas pačias kameras kaip ir jo pirmtakas. Tai reiškia, kad čia rasime 50 MP plataus kampo objektyvą, 10 MP teleobjektyvą su 3x priartinimo galimybe ir 12 MP itin plataus kampo kamerą. Išmanusis taip pat turės ir dvi asmenukių kameras – 10 MP ir 16 MP.

Kamerų atnaujinimų tikimasi „Galaxy Fold6 Ultra“ variante. Neoficialiais duomenis, šis flagmanas turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri buvo panaudota ir „Samsung Galaxy S24 Ultra“ modelyje. Deja, tačiau daugiau informacijos kol kas nėra pateikiama.

Šaltiniai praneša, jog atlenkto „Galaxy Fold6“ modelio storis sieks 5,6 mm, o sulenkus – 12,1 mm. Palyginimui, „Samsung Galaxy Fold5“ storis siekia atitinkamai 6,1 mm ir 13,4 mm. Akivaizdu, jog Pietų Korėjos milžinė pagaliau pradėjo ieškoti sprendimų, kurie leistų ne tik sumažinti šio flagmano svorį, bet ir kaip jį padaryti plonesniu.

Šiemet pasirodantis „Galaxy Fold6“ taip pat turės iš titano pagamintą rėmelį. Tiesa, tokių pasikeitimų nesitikima išvysti „Galaxy Flip6“, kas galėtų ženkliai įtakoti šio prietaiso kainą.

„Samsung Galaxy Fold6“ modelis ir toliau naudos 7,6 colių įstrižainės sulenkiamą ekraną, o išorinėje dalyje turėtų būti įmontuota panelė, kurios įstrižainė sieks 6,3 colio. Verta prisiminti, jog „Galaxy Fold5“ išorinio ekrano įstrižainė buvo kiek mažesnė, siekė 6,2 colio.

Priminsime, jog jau liepą pasirodantys „Samsung Galaxy Fold6“, o taip pat ir „Galaxy Flip6“ išmanieji telefonai gali naudoti vadinamąją „Ironflex“ technologiją. Nors technologinio sprendimo aprašymas ir nėra pateikiamas, patentuose minimas „sulankstomas OLED ekrano skydelis“, kuris skirtas ne tik išmaniesiems telefonams, bet ir planšetėms, nešiojamiesiems kompiuteriams ir išmaniesiems dėvimiesiems įrenginiams.

Tikėtina, kad tai bus nauja sulenkiamų ekranų technologija, ką ir sufleruoja „Ironflex“ pavadinimas. Sulenkiami „Samsung“ flagmanai turėtų sulaukti patobulinimų, kurie bus susiję su sulenkimo mechanizme naudojamais vyriais, o taip pat ir jų patvarumu. Būtent tai ir yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl naudotojai vis dar vengia tokio tipo įrenginių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas