Daugėja informacijos apie naująjį „Google Pixel 8a“ telefoną: pasirodė nuotraukos, atskleidžiančios dizaino ypatumus, žinomos ir pagrindinės savybės

Lukas Snarskis

2024-04-10, 07:55

0 komentarų

Dar praėjusiais metais „Google“ pristatė naująjį „Google Pixel 7a“ išmanųjį telefoną. Šis vidutiniokas yra kiek brangesnis nei ankstesnių metų modelis, tačiau pasiūlė naujų galimybių, kurių daugelis laukė jau ne vienerius metus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugėja informacijos apie naująjį „Google Pixel 8a“ telefoną: pasirodė nuotraukos, atskleidžiančios dizaino ypatumus, žinomos ir pagrindinės savybės

JAV technologijų bendrovė jau ruošiasi dar vieno naujo vidutinės klasės išmaniojo telefono pristatymui. „Google“ ruošiasi „Pixel 8a“ modelio debiutui, o pastaruoju metu pasirodo vis daugiau informacijos apie šį įrenginį.

Dabar jau žinomos ne tik pagrindinės savybės, bet ir dizaino ypatumai. Šiandien pasirodė keletas naujų „Google Pixel 8“ nuotraukų, kurios atskleidžia kaip atrodys tiek priekinė, tiek nugarėlės dalis. Nuotraukose matomas „Obsidian“ spalvinis variantas.

Galinės dalies nuotrauka dar kartą patvirtina tai, ką jau žinojome - iš vienos rėmelio pusės į kitą eina kameros iškilimas, kuriame yra du objektyviai ir apskritas LED blykstės masyvas ir minimalus G prekinis ženklas. Tačiau priekinės dalies nuotrauka atskleidžia kiek nuviliančius niuansus.

Nesunku pastebėti, jog „Pixel 8a“ modelis turi ganėtinai didelius ekrano rėmelius, o ypatingai dideli jie yra viršutinėje ir apatinėje dalyje. Lyginant su pernai debiutavusiu „Pixel 7a“, kurį šis modelis pakeis, rėmeliai nėra tokie dideli, tiesiog kai kurie „Pixel 8a“ konkurentai Europoje ir Azijoje turi daug mažesnius.

„Google Pixel 8a“ turėtų būti aprūpintas 6,1 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veiks su „Tensor G3“ procesoriumi ir turės 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Pigesnio „Google“ įrenginio veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 27W įkrovimo galimybe. Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtumėme rasti 64 MP pagrindinę kamerą, o taip pat ir 13 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

„Google Pixel 8a“ bus brangesnis nei anksčiau, geros naujienos laukia lietuvių

Kaip jau esame rašę, šis įrenginys bus kiek brangesnis nei pernai išleistas „Pixel 7a“ modelis. „Google Pixel 7a“ po pristatymo kainavo nuo 500 eurų, o naujasis „Pixel 8a“ modelis bus siūlomas nuo 570 eurų. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės dvi atmintinių versijas, o pigiausias variantas turės 128 GB. Už 630 eurus bus galima įsigyti 256 GB vidinės atminties turintį modelį.

Verta paminėti ir tai, jog „Google“ ketina išmanųjį telefoną pasiūlyti platesnei auditorijai nei anksčiau. Praėjusių metų modelis buvo prieinamas 21 šalyje, o naujasis „Pixel 8a“ turėtų būti pasiūlytas ir naujose rinkose, kas yra gera naujiena lietuviams.

Skelbiama, jog „Google Pixel 8a“ bus parduodamas Čekijoje, Estijoje, Suomijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Slovakijoje, Slovėnijoje ir pagaliau taps oficialiai prieinamas ir lietuviams. Žinoma, ši informacija dar nėra patvirtinta, tačiau tai vis tiek turėtų tapti puikiomis naujienomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas