Daugėja informacijos apie naująjį „Leagoo S10“

Lukas Snarskis

2018-08-03, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:28)

1 komentaras
Daugėja informacijos apie naująjį „Leagoo S10“

Kinijos kompanija „Leagoo“ visai netrukus ketina pristatyti savo naująjį flagmaną „Leagoo S10“. Rugsėjo mėnesį pasirodantis aukštos klasės įrenginys kol kas yra apipintas įvairiais gandais, tačiau gamintojas atskleidė ir šiek tiek jau patvirtintų specifikacijų.

Bene didžiausio dėmesio naujasis „Leagoo S10“ susilaukė dėl to, jog greičiausiai turės pirštų antspaudų jutiklį, kuris bus įmontuotas ekrane. Gamintojo teigimu, įrenginys taip pat bus aprūpintas įvairiomis dirbtinio intelekto (DI) funkcijomis, o svarbiausia - išsiskirs prieinama kaina. Skelbiama, jog šis flagmanas turėtų kainuoti iki 300 JAV dolerių.

Remiantis pasirodžiusia informacija, „Leaegoo S10“ pasižymės 6,21 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 19:9 ekrano kraštinių santykiu. Pranešama, jog išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio P60“ procesoriumi ir turės 6 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Yra pasirodžiusi informacija, jog šis įrenginys turės dvigubas „Sony“ kameras nugarėlėje, tačiau nėra tiksliai žinoma kokios bus jų specifikacijos.

Manoma, kad „Leagoo S10“ turės 20 MPx ir 5 MPx raiškos arba 16 MPx ir 8 MPx raiškos vaizdo jutiklius. Kaip skelbia šaltiniai, šio išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 4000 mAh talpos baterija su greito įkrovimo funkcija. Telefone taip pat bus įdiegta „Android 8.1“ operacinės sistemos versija.

1 komentarų

Dainius

Kodėl tiek laiko niekur nėra jokios apžvalgos apie leagoo s10 ne jau toks prastas ir nevertas dėmesio?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas