Daugėja informacijos apie naująjį „Motorola Edge 50 Ultra“: atsparumas vandeniui, trys kameros nugarėlėje ir artėjantis pristatymas

Arnas Balčiūnas

2024-04-02, 09:00

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o dabar anonsuojamas ir dar vienas naujas produktas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugėja informacijos apie naująjį „Motorola Edge 50 Ultra“: atsparumas vandeniui, trys kameros nugarėlėje ir artėjantis pristatymas

Technologijų bendrovė „Motorola“ ruošia keletą naujų išmaniųjų telefonų, o vienas iš jų – „Motorola Edge 50 Ultra“. Internete pasirodė pirmieji šio flagmano maketai, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos apie šio įrenginio savybes.

Naujasis „Edge 50 Ultra“ modelis bus aprūpintas ekranu su lenktais kraštais, o jį apsaugoti bus panaudotas „Gorilla Glass“ apsauginis stiklas. Verta prisiminti, jog dar Barselonoje vykusios MWC parodos metu buvo paskelbta apie „Motorola“ ir „Corning“ bendradarbiavimą.

Išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška ir 165 Hz atsinaujinimo dažniu. Jau žinoma ir tai, jog „Motorola Edge 50 Ultra“ pasiūlys ir stereo garsiakalbius, kas užtikrins kokybišką garsą. Įrenginio nugarėlėje – trys kameros.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir periskopinį objektyvą, kuris leis mėgautis 3x optinio priartinimo galimybe. Nors trečiosios „Motorola“ įrenginio kameros savybės neatskleidžiamos, tačiau tai turėtų būti plataus kampo objektyvas.

Verta paminėti, jog viename iš pasirodžiusių įrašų, šis išmanusis telefonas yra ištraukiamas iš vandens. Tai sufleruoja, jog „Edge 50 Ultra“ pasiūlys ne tik atsparumo dulkėms, bet ir vandeniui savybes. Tai leidžia tikėtis IP68 sertifikato.

„Motorola“ ketina surengti „Edge 50“ serijos pristatymą balandžio 3 dieną, o šios spaudos konferencijos metu debiutuos ne tik „Ultra“ variantas, bet ir dar du išmanieji telefonai. Kaip ir įprastą, visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas