Daugėja informacijos apie naująjį „Realme“ šedevrą: jau aišku ne tik ekrano savybės, bet ir didžioji dalis kitų specifikacijų, pasirodė ir nuotraukos

Lukas Snarskis

2024-03-26, 18:00

0 komentarų

Antroje praėjusių metų pusėje „Realme“ pristatė „GT Neo 5“ serijos flagmanus, o jau visai netrukus turėtų debiutuoti ir naujieji „Realme GT Neo 6“ serijos įrenginiai. Dabar aiškėja, jog šioje serijoje bus bent trys modeliai, o vienas iš jų – „GT Neo 6 SE“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugėja informacijos apie naująjį „Realme“ šedevrą: jau aišku ne tik ekrano savybės, bet ir didžioji dalis kitų specifikacijų, pasirodė ir nuotraukos

Naujasis „Realme GT Neo 6 SE“ turėtų debiutuoti jau balandžio mėnesį, o šis išmanusis telefonas bus aprūpintas ne tik „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ mikroschemų rinkiniu, bet ir įspūdingu ekranu. „Realme“ neseniai pristatė naują panelę, kuri sukurta su BOE.

„Realme“ ir BOE sukurta ekrano panelė pasižymi didžiuliu 6 000 nitų ryškumu, o taip pat patobulinta akių apsauga, jautrumu liečiant ir pan. Toks maksimalus lokalus ryškumas yra didžiausias rinkoje. Rankinio būdu nustatytas ryškumas sieks iki 1 000 nitų.

Jau žinoma, jog čia bus įmontuotas 6,78 colių įstrižainės ekranas su 2 780 x 1 264 taškų raiška. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis naujasis „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesorius, o jo veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime dvigubą LED blykstę, o taip pat ir dvi kameras. Pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu, o antrojo sensoriaus savybės kol kas nėra žinomos. Tikėtina, kad tai bus plataus kampo kamera, tačiau tokia informacija nėra patvirtinta.

Kaip jau minėjome, naujasis „Realme GT Neo 6 SE“ debiutuos jau balandžio mėnesį. Deja, tačiau tiksli pristatymo data kol kas nėra žinoma, bet žvelgiant į pasirodančios informacijos kiekį – tai turėtų įvykti mėnesio pradžioje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas