Daugėja informacijos apie naująjį „Sony“ flagmaną: pasirodė reklaminės nuotraukos, kurios atskleidžia svarbiausius „Xperia 1 VI“ modelio pasikeitimus

Lukas Snarskis

2024-05-09, 14:55

0 komentarų

Japonijos technologijų milžinė naujausią savo flagmaną pristatys jau gegužės 17 dieną, o nenumaldomai artėjant šiam renginiui – daugėja informacijos apie patį „Xperia 1 VI“ modelį. Dabar pasirodė ir daugiau informacijos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugėja informacijos apie naująjį „Sony“ flagmaną: pasirodė reklaminės nuotraukos, kurios atskleidžia svarbiausius „Xperia 1 VI“ modelio pasikeitimus

Informacijos apie naujausius „Sony“ išmaniuosius telefonus pasirodo vis daugiau, o dabar aiškėja ir dar keletas „Xpyeria 1 VI“ modelio savybių. Viena iš pasirodžiusių nuotraukų patvirtina jau anksčiau skelbtą informaciją apie nugarėlėje esantį teleobjektyvą.

„Sony Xperia 1 VI“ turės 85-170 mm teleobjektyvą, kuris pakeis ankstesniame modelyje naudotą 85-125 mm kameros sensorių. Tačiau tai bus vienintelė „Xperia 1 VI“ kamera, kurios techninė įranga iš tikrųjų buvo atnaujinta, nes kitos kameros yra pasiskolintos iš pirmtako.

Dar viena iš nuotraukų patvirtina gandus, jog naujojo „Sony“ flagmano pirkėjai gaus prieigą prie kai kurių „Sony Pictures“ filmų. Jau žinoma ir tai, kad šis išmanusis telefonas turės 5 000 mAh talpos bateriją su belaidžio, o taip pat ir atvirkštinio įkrovimo palaikymu.

„Sony“ ketina atnaujinti ir savo aukščiausios klasės modelio ekraną. Jo kraštinių santykis sieks 19,5:9, o čia bus naudojama OLED panelė, kuri pasiūlys 1,5 karto didesnį ryškumą nei ankstesnis modelis. Žinoma, skydelis turės ir kintamą atnaujinimo dažnį - nuo 1 Hz iki 120 Hz. Jutiklinio vaizdo atrankos dažnis yra 240 Hz.

Remiantis naujausia informacija, „Xperia 1 VI“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. „Sony“ flagmanas ir toliau turės ausinių lizdą, o nugarėlė bus padengta matiniu tekstūruotu stiklu. Išmanusis telefonas pirkėjams bus prieinamas juodos arba sidabrinės spalvų.

Kaip jau minėjome, oficialus „Sony Xperia 1 VI“ pristatymas įvyks jau gegužės 17 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas