Daugėja informacijos apie pigesnį „Nothing“ telefoną: paaiškėjo, kokios spartos įkrovimą palaikys šis įrenginys, pristatymas – jau netrukus

Artūras Nalivaiko

2024-01-28, 15:00

0 komentarų

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui, o kai kurios bendrovės jau spėjo ir juos pristatyti. Tikėtina, kad tokių planų turi ir „Nothing“, tačiau dabar aiškėja, jog netrukus gali debiutuoti naujas vidutinės klasės įrenginys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Daugėja informacijos apie pigesnį „Nothing“ telefoną: paaiškėjo, kokios spartos įkrovimą palaikys šis įrenginys, pristatymas – jau netrukus

Internete jau kelis mėnesius sklando kalbos apie „Nothing“ planus pristatyti naują vidutinės klasės įrenginį, kuris turėtų būti žinomas kaip „Phone 2a“. Realu, jog šis vidutinės klasės modelis, kuris kainuos maždaug 400 eurų, gali būti pademonstruotas ir vasario pabaigoje vykstančios „Mobile World Congress“ parodos metu.

Dabar paaiškėjo ir dar keletas detalių apie „Phone 2a“ modelį. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės „TÜV Rheinland“ sertifikatą, kas sufleruoja puikias šio įrenginio ekrano savybes. Kaip skelbia „Smartprix“, įrenginys bus aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Šias paneles turėtų gaminti dvi bendrovės – tai BOE ir „Visionox“.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 7200“ procesoriumi bei turės bent 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Tikėtina, jog „Nothing“ gali pasiūlyti ir daugiau atminties turinčius modelius, tačiau tikslesnė informacija kol kas nėra žinoma. Jau žinoma ir tai, jog pirkėjus ši naujiena pasieks su 45W įkrovimo blokeliu. Deja, tačiau galima baterijos talpa – nėra žinoma.

Naujojo „Phone 2a“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Čia gamintojas turėtų panaudoti „Samsung S5KNG9“ sensorių. Greta rasime ir dar vieną tokios pat raiškos objektyvą, kuris bus skirtas plataus kampo fotografijoms. Čia bus naudojamas „Samsung S5KJN1“ sensorius. Priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Dar nepristatyto „Nothing“ prietaiso modelio numeris bus „A142“. Tikėtina, kad „Phone 2a“ nugarėlėje taip pat turės tris „Glyph LED“ šviesos diodų juosteles, kurios bus kiek mažesnės nei naujausiame bendrovės flagmane.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas