Daugėja informacijos apie „Xiaomi 15 Pro“ išmanųjį telefoną: jau dabar aišku, kad kinų flagmanas neteks vienos galimybės, kurią siūlė ankstesnis modelis

Lukas Snarskis

2024-06-29, 10:55 (atnaujinta 2024-06-29, 11:02)

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ jau ruošia naujuosius „Xiaomi 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Kaip žinia, šie įrenginiai turėtų debiutuoti šių metų pabaigoje, o tarptautinis jų debiutas įvyks tik 2025 metais. Tačiau gamintojas darbus pradeda gerokai anksčiau.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Daugėja informacijos apie „Xiaomi 15 Pro“ išmanųjį telefoną: jau dabar aišku, kad kinų flagmanas neteks vienos galimybės, kurią siūlė ankstesnis modelis

„Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su rudenį pasirodančiu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Teigiama, kad šį mikroschemų rinkinį naudos visi serijos įrenginiai – tai „Xiaomi 15“, „Xiaomi 15 Pro“ ir „Xiaomi 15 Ultra“.

Dabar daugėja informacijos apie „Xiaomi 15 Pro“ išmanųjį telefoną. Pranešama, jog pagrindinė šio modelio kamera neturės kintančios diafragmos, tačiau čia bus naudojamas „didžiulis“ 50 MP raiškos vaizdo jutiklis. Šio įrenginio nugarėlėje rasime ir tokios pačios raiškos sensoriumi aprūpintą periskopinį teleobjektyvą.

„Xiaomi 15 Pro“ nugarėlėje montuojamas teleobjektyvas galės pasiūlyti ir 3x optinio priartinimo galimybę. Verta paminėti, jog šis modelis bus kiek plonesnis nei ankstesnės kartos variantas. Išmanusis taip pat turės 2K raiškos ekraną su šiek tiek užlenktais kraštais, visai kaip „Xiaomi 14 Ultra“.

Išmanusis telefonas turės iki 16 GB operatyviosios (RAM), o taip pat ir 1 TB vidinės atminties. „Xiaomi 15“ taip pat turės ir „Goodix“ sukurtą vieno taško ultragarsinį pirštų antspaudų atpažinimo sensorių.

Ultragarsinis pirštų atspaudų atpažinimo technologija veikia skleidžiant ultragarso bangas iš po ekrano, kai prie jo prispaudžiamas pirštas. Šios bangos sąveikauja su unikaliais piršto atspaudo briaunų ir įdubų raštais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas