„Realme“ ruošia dar vieną itin pigų išmanųjį telefoną: „Geekbench“ platformoje aptiktas naujasis „Note 60“ modelis, aiškėja pirmosios jo savybės

Lukas Snarskis

2024-07-01, 17:15

0 komentarų

Lyg uraganas į išmaniųjų rinką įsiveržusi Kinijos bendrovė „Realme“ dabar pasidalino naujienomis apie atnaujintą šūkį. Nuo šiol kompanija naudos šūkį – „Make it real“. Kinijos kompanijos vadovas taip pat atskleidė, jog šiemet bus iš naujo apibrėžti prekinio ženklo standartai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„Realme“ ruošia dar vieną itin pigų išmanųjį telefoną: „Geekbench“ platformoje aptiktas naujasis „Note 60“ modelis, aiškėja pirmosios jo savybės

Kinijos kompanija „Realme“ naujus metus pradėjo ne tik su nauju šūkiu, bet ir naujos išmaniųjų telefonų serijos pristatymu. Dar šių metų pradžioje pristatė naują įrenginių seriją. Vasario pradžioje buvo pristatytas „Realme Note 50“ modelis.

Dar sausio pabaigoje gamintojas žadėjo, jog iki metų pabaigos bus pristatyti du naujosios „Note“ serijos įrenginiai. Dabar pasirodė informacija apie vieną iš jų – tai „Realme Note 60“, kurio debiuto laukiama jau artimiausiu metu. Išmanusis neseniai buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje.

Remiantis naujausia informacija, „Note 60“ modelis turės „RMX3933“ modelio numerį bei veiks su „Android 14“ operacine sistema. Išmanusis telefonas veikiausiai veiks su „Unisoc Tiger T612“ procesoriumi ir turės 6 GB operatyviosios (RAM) atminties. „Geekbench“ vieno branduolio testuose šis pigus modelis rinko 432, o kelių branduolių – 1341 taškus.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada gali debiutuoti šis išmanusis telefonas. Tikėtina, kad tai įvyks liepos mėnesį, bet tiksli data šiuo metu nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas