„OnePlus 13“ pasiūlys svarbius atnaujinimus: naujasis bendrovės flagmanas turės išskirtines atsparumo savybes, tai bus kardinalūs pokyčiai

Lukas Snarskis

2024-07-03, 14:55

0 komentarų

„OnePlus“ dar šių metų pabaigoje turėtų pristatyti „OnePlus 13“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys aukščiausios klasės specifikacijas ir galimybes. Dabar pasirodė naujos informacijos, susijusios su šio flagmano atsparumo savybėmis.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„OnePlus 13“ pasiūlys svarbius atnaujinimus: naujasis bendrovės flagmanas turės išskirtines atsparumo savybes, tai bus kardinalūs pokyčiai

Šaltiniai Kinijoje praneša, jog „OnePlus 13“ turės IP68 ir IP69 sertifikatus, kurie rodo išmaniojo telefono atsparumą dulkėms ir vandeniui. Verta prisiminti, jog „OnePlus 12“ turi gerokai prastesnes atsparumo galimybes, o tai liudija IP65 sertifikatas.

Kalbant apie IP skaitmenų reikšmes, šiuo atveju svarbiausias yra antrasis. Jei jis yra 5, kaip „OnePlus 12“ atveju, prietaisas apsaugotas nuo vandens srovių. Jei tai yra 8, tuomet telefonas gali būti panardintas nuo 1 iki 3 m gylio vandenyje, kurio trukmė paprastai turėtų būti ilgesnė nei 30 minučių.

IP69 reitingas rodo, kad išmanusis telefonas turi apsaugą nuo galingų aukštos temperatūros vandens čiurkšlių. Akivaizdu, jog „OnePlus 13“ turės ženkliai geresnes atsparumo savybes nei jo pirmtakas.

Priminsime, jog neseniai buvo pasirodžiusios ir naujojo „OnePlus“ flagmano nuotraukos. Išmanusis telefonas turės kvadratinį kamerų iškilimą, labai panašų į tą, kuris naudotas „OnePlus 10 Pro“ modelyje. Čia matomi ir keturi objektyvai. Vienas jų turi LED žiedą aplink, o kitas – periskopinis.

Kai kurių šaltinių teigimu, naujasis „OnePlus“ flagmanas gali gauti naują pagrindę kamerą, o taip pat ir teleobjektyvą. Pokyčiai gali paliesti ir šio įrenginio ekraną, mat jis gali turėti subtiliai užlenktas kraštines, kas suteiks daugiau estetikos ir patogesnį valdymą.

„OnePlus 13“ greičiausiai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi. Kalbama, kad naujasis „Qualcomm“ lustas pereis prie naujo branduolių išdėstymo ir naudos pagal užsakymą sukurtus branduolius. Tikimasi, kad šie patobulinimai suteiks didžiulį našumo prieaugį.

Išmanusis telefonas veikiausiai naudos 5 400 mAh talpos baterija su 100W greitojo įkrovimo galimybe. Priekinėje dalyje – 6,8 colių įstrižainės ekranas. „OnePlus“ gali panaudoti ir atnaujintą pirštų antspaudų jutiklį, kas pasiūlytų dar didesnį patikimumą ir, žinoma, saugumą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas