Norintiems naujausio „Samsung“ atlenkiamo telefono – teks gerokai paploninti pinigines, aiškėja, kiek Europoje kainuos „Galaxy Flip6“ modelis

Lukas Snarskis

2024-07-01, 14:55

1 komentaras

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų populiarumas nuolat auga. Prie to, žinoma, nemažai prisideda vis didėjanti pasiūla, o taip pat ir nuolat tobulėjančios technologijos, kurios suteikia vis geresnę naudojimo patirtį.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
Norintiems naujausio „Samsung“ atlenkiamo telefono – teks gerokai paploninti pinigines, aiškėja, kiek Europoje kainuos „Galaxy Flip6“ modelis

Dar visai neseniai internete pasirodė visos pagrindinės „Galaxy Fold6“ modelio specifikacijos, o iškart po to nutekėjo ir informacija apie „Samsung Galaxy Flip6“. Dabar aiškėja ir šio atlenkiamo išmaniojo telefono kainos Europoje.

Jau anksčiau buvo skelbiama, jog JAV rinkoje šis išmanusis telefonas bus maždaug 100 JAV dolerių. „Samsung Galaxy Flip6“ kaina pakils ir mūsų regione, o norintys jį įsigyti – turės susimokėti maždaug 150 eurų daugiau, lyginant su kainomis, kurios buvo taikomos praėjusių metų modeliui.

Remiantis „Saminsider“ informacija, naujasis „Galaxy Flip6“ kainuos 1 340 eurų, o už šią kainą bus siūlomas 256 GB variantas. Norintys daugiau vidinės atminties – galės rinktis 512 GB modelį, o jo kaina sieks 1 467 eurus. Palyginimui, praėjusiais metais pristatytas „Samsung Galaxy Flip5“ kainavo atitinkamai 1 200 ir 1 320 eurus.

Priminsime, jog išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės „Dynamic AMOLED“ sulenkiamą ekraną. Čia bus naudojama 1 080 x 2 640 taškų raiškos panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išorinėje „Galaxy Flip6“ dalyje – 3,4 colių įstrižainės „Super AMOLED“ ekranas su 720 x 748 taškų raiška.

Atlenkiamas „Samsung“ įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Pagrindinė „Galaxy Flip6“ kamera naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1.8 diafragma, kuri anksčiau buvo naudojama „Galaxy S24“ ir „Galaxy Fold5“ įrenginiuose.

„Samsung Galaxy Flip6“ nugarėlėje taip pat rasime ir 12 MP plataus kampo objektyvą, kuris buvo naudojamas ir praėjusių metų modelyje. Asmenukių kamera bus aprūpinta 10 MP objektyvu.

Išmaniojo telefono veikimą veikiausiai palaikys 4 000 mAh talpos baterija. „Galaxy Flip6“ modelis taip pat palaikys „Wi-Fi 6E“, „Bluetooth 5.3“ ir turės „USB 3.2 Gen 1“ įkrovimo lizdą.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas