Debiutavo naujasis „iQOO 11S“ flagmanas: pasiūlys galingą procesorių, gausybę atminties ir itin greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2023-07-05, 07:46

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų gamintojai nuolat stengiasi išlikti konkurencinėje kovoje. Vieni stengiasi kuo dažniau pristatyti naujausius modelius, o kai kurios bendrovės savo asortimentą praplečia ir skirtingais prekiniais ženklais. Kinijos kompanija „Vivo“ yra puikus to pavyzdys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Debiutavo naujasis „iQOO 11S“ flagmanas: pasiūlys galingą procesorių, gausybę atminties ir itin greitą įkrovimą

„Vivo“ dukterinė bendrovė „iQOO“ šiemet jau pristatė „iQOO 11“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar debiutuoja ir dar vienas naujas modelis. Šiandien buvo pristatytas naujasis „iQOO 11S“, o taip pat ir belaidžiai ausinukai, apie kuriuos plačiau skaityti galite paspaudę čia. Siūlome pažvelgti į naujojo įrenginio specifikacijas.

Naujasis „iQOO 11S“ aprūpintas 6,78 colių įstrižainės LTPO4 AMOLED ekranu su 1 440 x 3 200 taškų raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamas ir specialus „Vivo V2“ ekrano lustas, kuris padeda parinkti tinkamą ekrano atsinaujinimo dažnį, kuomet yra žaidžiami žaidimai. Viršutinėje šios panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Čia naudojami LPDDR5X ir UFS 4.0 lustai. „iQOO 11S“ taip pat aprūpintas ir „Vapor Chamber“ aušinimo sistema, kas leis mėgautis itin ilgomis žaidimų sesijomis, nebijant telefonų perkaitimo.

„iQOO 11S“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia naudojamas „Sony IMX866“ sensorius. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat įmontuotas 13 MP teleobjektyvas, kuris pasiūlys 2x optinio priartinimo galimybę. Trečioji kamera – 8 MP plataus kampo objektyvas.

Naujojo „iQOO“ išmaniojo veikimą palaikys 4 700 mAh talpos baterija su 200W greituoju įkrovimu. Pirkėjus šis modelis pasieks su „OriginOS 3“ vartotojo sąsaja bei „Android 13“ operacinės sistemos versija. Skelbiama, jog išmanusis bus parduodamas mėlynos, juodos bei „BMW M“ spalvų.

Bent jau kol kas, naujasis „iQOO 11S“ bus parduodamas tik Kinijos rinkoje, o informacijos apie jo pasirodymą kituose regionuose – nėra pateikiama. Pigiausias modelis kainuos nuo maždaug 485 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas