Didysis metų sugrįžimas: kadaise populiari Kinijos bendrovė ruošia naujus flagmanus, aiškėja pirmosios jų savybės

Lukas Snarskis

2022-11-21, 09:58 (atnaujinta 2022-12-24, 01:57)

0 komentarų

Kinijoje galime rasti gausybę įvairių kompanijų, kurios gamina išmaniuosius telefonus. Dažnai jos savo produktus siūlo ir Europoje, tačiau nesulaukia susidomėjimo – pradingsta. Panaši istorija įvyko ir su „Meizu“, kurios produkcija kadaise buvo itin populiari net ir Lietuvoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Didysis metų sugrįžimas: kadaise populiari Kinijos bendrovė ruošia naujus flagmanus, aiškėja pirmosios jų savybės

Pastarieji metai Kinijos bendrovei „Meizu“ tikrai nebuvo patys lengviausi. Internete nuolat pasirodydavo pranešimų apie šios įmonės veiklos stabdymą, tačiau panašu, kad ji vis dar niekur nedingo. Dar visai neseniai šią kompaniją įsigijo Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, o dabar aiškėja pirmieji naujųjų savininkų planai.

Viešoje erdvėje pasklido informacija apie „Meizu“ sugrįžimą, o dabar aiškėja, kad yra ruošiamas naujas flagmanas. Internete pasirodė reklaminis plakatas, kuris skirtas Kinijos rinkai, o jame atskleidžiama, jog šiuo metu yra ruošiamas naujas flagmanas, kuris veiks su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Tikėtina, kad tai bus gerokai patobulinto „Meizu 18s“ versija.

Remiantis „PriceBaba“ informacija, „Meizu“ gali išleisti dvi naujojo flagmano versijas – tai turėtų būti „Meizu 20“ ir „Meizu 20 Pro“, o šių modelio išleidimo tikimasi dar šių metų pabaigoje. Tiesa, vienas iš jų gali debiutuoti ir kiek vėliau, 2023 metų pradžioje. Pranešama, jog „20 Pro“ variantas gali turėti nuo 8 GB iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties ir bus siūlomas bent trijų spalvinių variantų.

Deja, tačiau daugiau informacijos šiuo metu nėra. Kaip bebūtų, jeigu „Meizu“ naujuosius flagmanus ketina pristatyti dar šių metų pabaigoje, tikėtina, netrukus pasirodys ir daugiau informacijos apie naujuosius modelius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas