Dvi Kinijos technologijų kompanijos priėmė netikėtą sprendimą: nuspręsta šiemet nepasiūlyti jokių naujų sulenkiamų išmaniųjų telefonų

Lukas Snarskis

2024-05-05, 09:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje pokyčių vis mažėja. Jeigu anksčiau gamintojai lenktyniaudavo kameros galimybėmis, vyko ir galios ar baterijų lenktynės, tai dabar tokių iššūkių mažiau. Nepaisant to, jau kuris laikas kuriami sulenkiami išmanieji, kuriems skiriamas vis didesnis ir didesnis dėmesys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dvi Kinijos technologijų kompanijos priėmė netikėtą sprendimą: nuspręsta šiemet nepasiūlyti jokių naujų sulenkiamų išmaniųjų telefonų

„Oppo“ ir „Vivo“ buvo vienos pirmųjų bendrovių, kurios pristatė sulenkiamus išmaniuosius telefonus, įskaitant ir atlenkiamus modelius. Pastaruoju metu rinkoje matome vis daugiau tokio tipo įrenginių, bet šios dvi bendrovės gali priimti netikėtą sprendimą.

Remiantis naujausia informacija, „Oppo“ ir „Vivo“ ketina padaryti pertrauką ir nesiruošia pristatyti nei vieno naujo sulenkiamu ekranu aprūpinto išmaniojo telefono. Tokia informacija pasirodė socialiniame tinkle „Weibo“. Tiesa, šaltiniai neįvardino gamintojų pavadinimų, tačiau net neabejojama, kad čia kalbama būtent apie šias dvi bendroves.

Jau liepos mėnesį naujus modelius ketina pristatyti „Samsung“, kuri ketina pademonstruoti naujuosius „Galaxy Flip6“, o taip pat ir „Galaxy Fold6“ įrenginius. Jau netrukus turėtų debiutuoti ir naujas „Xiaomi“ sulenkiamas išmanusis telefonas, kas ir sufleruoja, jog būtent „Oppo“ ir „Vivo“ tokių planų šiemet neturi.

Verta prisiminti, jog pirmieji pranešimai apie šių dviejų Kinijos bendrovių planus buvo pasirodę dar vasario mėnesį. Tuomet buvo teigiama, kad pagrindinė to priežastis – sumažėjęs tokio tipo telefonų populiarumas. Tiesa, kai kurių šaltinių teigimu, „Vivo“ arba „Oppo“ gali jau kitąmet pasiūlyti visiškai išskirtinį modelį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas