Europoje debiutuos „Oppo Reno11“ serijos telefonai: aiškėja, kada gali įvykti pristatymas ir kuo šie įrenginiai skirsis nuo tų, kurie skirti Kinijos rinkai

Lukas Snarskis

2023-12-30, 07:16

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Dar lapkričio pabaigoje bendrovė pristatė naująją „Oppo Reno11“ išmaniųjų telefonų seriją. Kompanijos vadovai pademonstravo du naujus modelius – tai „Reno11“, o taip pat ir „Oppo Reno11 Pro“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europoje debiutuos „Oppo Reno11“ serijos telefonai: aiškėja, kada gali įvykti pristatymas ir kuo šie įrenginiai skirsis nuo tų, kurie skirti Kinijos rinkai

Lapkričio pabaigoje pristatyti „Oppo Reno11“ serijos išmanieji telefonai iki šiol yra prieinami tik Kinijos rinkoje, tačiau tai turėtų netrukus pasikeisti. Remiantis naujausia informacija, bendrovė jau ruošiasi tarptautiniam šių įrenginių pristatymui, o tai turėtų įvykti jau sausio 11 dieną.

Tai reiškia, jog „Reno11“ ir „Reno11 Pro“ modeliai turėtų būti prieinami ir europiečiams, tačiau jie turėtų būti kiek kitokie, lyginant su pristatytais Kinijoje. Bazinis modelis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriumi, turės kiek kitokį kamerų iškilimą nugarėlėje bei pasiūlys 67W greitojo įkrovimo galimybę.

Kalbant apie „Oppo Reno11 Pro“, šis išmanusis telefonas veiks su „Dimensity 8200“ arba „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, palaikys 80W greitojo įkrovimo galimybę. Įrenginys taip pat turės 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą su 2x optinio priartinimo galimybe.

Priminsime, jog Kinijoje pristatytas „Oppo Reno11“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog ekrano kraštinės yra kiek užlenktos, o po pačiu ekranu – pirštų antspaudų jutiklis.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 8200“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Reno11“ modelio veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, įkrauti nuo 0 iki 50 proc. truks vos 19 minučių.

„Oppo“ į šio išmaniojo nugarėlę įmontavo 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.8 diafragma, automatiniu fokusavimu bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Nugarėlėje taip pat rasime 32 MP portretams skirtą objektyvą su 2x optinio priartinimo galimybe bei 8 MP plataus kampo kamerą. Priekinėje dalyje – 8 MP asmenukių kamera.

Kalbant apie „Reno11 Pro“ modelį, čia rasime 6,74 colių įstrižainės OLED ekraną su 2 772 x 1 240 taškų raiška bei iki 1 600 nitų siekiantį maksimalų ryškumą. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Skelbiama, jog šio modelio veikimą palaikys 4 700 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu. „Oppo“ teigimu, įkrovimas nuo 0 iki 50 proc. truks maždaug 11 minučių.

Daugelis „Oppo Reno11 Pro“ išmaniojo telefono kamerų išlieka tokios pačios kaip ir „Reno11“ modelyje. Nugarėlėje rasime 32 MP portretams skirtą objektyvą su 2x optinio priartinimo galimybe bei 8 MP plataus kampo kamerą. Priekinėje dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Vienintelis pasikeitimas – pagrindinė kamera bus aprūpinta „Sony IMX890“ sensoriumi, kuris yra didesnis ir galingesnis nei standartiniame modelyje panaudotas „LYT600“ jutiklis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas