Europoje laukiama naujo „Motorola“ telefono: netrukus debiutuos vidutinės klasės „Moto G85“, aiškėja ir jo kaina

Lukas Snarskis

2024-05-05, 09:00

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Dar sausio mėnesį buvo pristatyti ir pirmieji 2024 metų įrenginiai, o netrukus naujienų gali sulaukti ir europiečiai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europoje laukiama naujo „Motorola“ telefono: netrukus debiutuos vidutinės klasės „Moto G85“, aiškėja ir jo kaina

Technologijų kompanijos technikai ruošia naują išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Moto G85“ ir jau netrukus gali debiutuoti Europoje. Šis modelis turėtų būti pernai išleisto „Moto G84“ varianto atnaujinimas.

Naujasis „Moto G85“ buvo aptiktas Europoje veikiančio pardavėjo svetainėje, kas atskleidžia, jog išmanusis telefonas turėtų kainuoti maždaug 300 eurų bei pasiūlys 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Tiesa, kol kas nėra žinoma ar tai bus vienintelė atmintinių konfigūracija.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie naująjį „Motorola“ įrenginį nėra žinoma. Priminsime, jog pernai debiutavęs „Moto G84“ modelis, kuris parduodamas ir Lietuvoje, turi 6,55 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi, o pagrindinė kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Moto G84“ taip pat turi 8 MP plataus kampo objektyvą ir 16 MP asmenukių kamerą. Šio įrenginio veikimą palaiko 5 000 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas