Europoje laukiama naujojo „Poco F6“ debiuto: veiks su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi ir pasiūlys itin greito įkrovimo galimybę

Lukas Snarskis

2024-03-29, 12:00 (atnaujinta 2024-03-30, 13:34)

2 komentarai (-ų)

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o geros naujienos laukia ir europiečių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europoje laukiama naujojo „Poco F6“ debiuto: veiks su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi ir pasiūlys itin greito įkrovimo galimybę

„Poco“ neseniai pristatė naująjį „Poco C61“ išmanųjį telefoną, apie kurį galite skaityti paspaudę čia, o netrukus turėtų debiutuoti ir dar viena naujiena. Internete jau kalbama apie naująjį „Poco F6“, kuris bus prieinamas ir Europoje.

Tikimasi, jog šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi. Dabar aiškėja ir kokias įkrovimo galimybes pasiūlys „Poco F6“. Neoficialiais duomenimis, ši naujiena pasiūlys net 90W greitąjį įkrovimą. Tai gana didelis šuolis, palyginti su telefono pirmtaku, ir kažkas neįprasto „Redmi Note“ ir „Poco“ įrenginiuose.

Išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 1220p raiškos ekranu, o šiuos ekranus turėtų gaminti du skirtingi gamintojai. Tiesa, kokie jie – neatskleidžiama. Pagrindinė „Poco F6“ kamera turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojantį objektyvą, o asmenukių kamera – 20 MP.

Naujasis „Poco F6“ veikiausiai naudos 5 000 mAh talpos bateriją, tačiau daugiau informacijos kol kas nėra žinoma. Išmanusis telefonas turėtų debiutuoti jau artimiausiu metu, bet gamintojas dar nėra paskelbęs oficialios pristatymo datos.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas