Europoje netrukus debiutuos nebrangūs „Poco“ telefonai: aiški ne tik pristatymo data, bet ir pagrindiniai privalumai

Lukas Snarskis

2023-02-02, 11:28

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Jau netrukus turėtų pasirodyti ir dar vienas naujas modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europoje netrukus debiutuos nebrangūs „Poco“ telefonai: aiški ne tik pristatymo data, bet ir pagrindiniai privalumai

Internete jau kuris laikas sklinda informacija apie naująjį „Poco X5 5G“ išmanųjį telefoną. Apie šį modelį pirmieji gandai pasirodė dar praėjusių metų pabaigoje. Dabar, jau yra žinoma, jog įrenginys bus pristatytas vasario 6 dieną, o Europą pasieks ne tik „Poco X5 5G“ variantas, bet ir „Pro“ modelis.

Dabar paaiškėjo ir visos „Poco X5 5G“ modelio specifikacijos, kurios bus beveik tokios pačios kaip ir „Redmi Note 12 5G“ išmaniojo. Pagrindinis skirtumas – naudojamas procesorius. Naujajame įrenginyje bus naudojamas „Qualcomm Snapdragon 695 5G“ procesorius. Kalbant apie „Poco X5 Pro“ variantą – čia rasime „MediaTek Dimensity 778G“ lustą, o likusios specifikacijos atitiks „Redmi Note 12 Pro Speed“ modelį.

Priminsime, kad „Redmi Note 12“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Analogiškomis savybėmis pasižymės ir „Poco X5 5G“, kuris taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šio modelio nugarėlėje – 48 MP pagrindinė kamera bei 2 MP gylio sensorius.

„Poco X5 5G Pro“ bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 HZ atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama OLED panelė su 10 bitų spalvų palaikymu. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis pirkėjus pasieks su „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, kuris sukurta pagal „Android 13“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas