Galingiausias išmanusis telefonas rinkoje: oficialiai pristatytas naujasis „Red Magic 8S Pro“, kuris nustebins net ir visko mačiusius

Lukas Snarskis

2023-07-10, 11:45 (atnaujinta 2023-07-10, 12:28)

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dar gruodžio pabaigoje debiutavo ir 2023 metų flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Galingiausias išmanusis telefonas rinkoje: oficialiai pristatytas naujasis „Red Magic 8S Pro“, kuris nustebins net ir visko mačiusius

Dar ne taip ir seniai buvo pristatyti „Red Magic 8 Pro“ serijos išmanieji telefonai, o „Nubia“ atstovai pristatė ir dar vieną naują modelį. Kaip ir buvo tikėtasi, oficialiai debiutavo naujasis „Red Magic 8S Pro“. Naujasis modelis labai panašus į savo pirmtakus, tačiau pasiūlys keletą didelių naujovių.

Vienas didžiausių pasikeitimų – telefone naudojamas mikroschemų rinkinys. Naujasis „Red Magic 8S Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2“, kuris debiutavo vos prieš keletą savaičių. Šis atnaujintas lustas turės kiek aukštesnius GPU ir CPU taktinius dažnius, kas pasiūlys maždaug 5 proc. spartesnį veikimą bei 5,7 proc. greitesnį grafikos apdorojimą.

Standartinis išmaniojo telefono modelis turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties, o gamintojas čia naudos LPDDR5X bei UFS 4.0 atmintines. Tiesa, „Nubia“ pasiūlys ir „Red Magic 8S Pro+“ variantą, kuris turės dvigubai daugiau atminties. Taip, pirkėjai galės įsigyti modelį su 24 GB operatyviosios ir 1 TB vidinės atminties.

Naujasis „Red Magic 8S Pro“ turės 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė pasiūlys 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimą, iki 1 300 nitų ryškumą bei 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Išmaniojo telefono ekraną nuo įbrėžimų saugos „Gorilla Glass 5“ apsauginis stiklas.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 165W greituoju įkrovimu. „Nubia“ naujausiuose savo įrenginiuose įmontavo ir specialią aušinimo sistemą, kuri aprūpinta ir fiziniu ventiliatoriumi, jog įrenginiai neperkaistų. Nugarėlėje – gamintojo logotipas bei triguba kamerų sistema.

Pagrindinė naujojo flagmano kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip ir 2 MP makro objektyvą. Skelbiama, jog „Red Magic 8S Pro“ įrenginiai pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „RedMagic OS 6.0“ vartotojo sąsaja.

Skelbiama, jog pigiausias „Red Magic 8S Pro“ išmaniojo telefono variantas kainuos nuo 510 eurų, o modelis su 24 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties bus parduodamas už 950 eurų. Tiesa, bent jau kol kas ši „Nubia“ naujiena bus prieinama Kinijoje, tačiau netrukus turėtų pasiekti ir Europą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas