Gegužę bus karšta: galingus telefonus ketina pristatyti ir „iQOO“ vadovai

Arnas Balčiūnas

2023-03-18, 09:35

0 komentarų

Kinijos kompanijos kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Tarp populiariausių gamintojų patenka ir „Vivo“, kuri jau ruošiasi naujų įrenginių pristatymui. Tiesa, šįsyk bus pademonstruoti modeliai, paženklinti dukterinės kompanijos logotipu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Gegužę bus karšta: galingus telefonus ketina pristatyti ir „iQOO“ vadovai

„Vivo“ dukterinė bendrovė „iQOO“ ruošiasi naujųjų „Neo8“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymui, o dabar aiškėja, kad jų sulaukti galime jau gegužės mėnesį. Remiantis naujausia informacija, kompanija turėtų pristatyti du įrenginius, o vienas iš jų turėtų veikti su „Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi.

Tikėtina, jog standartinis „iQOO Neo8“ serijos modelis veiks su netrukus debiutuosiančiu „MediaTek Dimensity 9200+“ procesoriumi, o „Qualcomm“ lustą galimai naudos „iQOO Neo8 Racing“ modelis. Verta pastebėti, jog analogišką strategiją gamintojas panaudojo ir pernai, kuomet buvo pristatyti „Neo7“ serijos įrenginiai.

Naujieji „IQOO“ išmanieji telefonai taip pat turėtų pasiūlyti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o įkrovimo sparta turėtų siekti 120W. Deja, tačiau daugiau informacijos apie „Vivo“ dukterinės kompanijos planuojamus įrenginius nėra pateikiama.

Priminsime, kad pernai „iQOO“ atstovai taip pat pademonstravo du modelius – tai „iQOO Neo7“, kuris veikė su „Dimensity 9000+“ procesoriumi, o taip pat ir „iQOO Neo7 Racing“, kuris naudojo „Snapdragon 8+ Gen 1“ mikroschemų rinkinį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas