Gegužės 17 dieną debiutuos ir naujasis „Sony Xperia 10 VI“ modelis: pasirodė pirmosios telefono nuotraukos, aiškėja pagrindinės įrenginio detalės

Lukas Snarskis

2024-05-05, 16:35 (atnaujinta 2024-05-07, 10:55)

0 komentarų

Japonijos technologijų milžinė „Sony“ ruošiasi spaudos konferencijai, kuri numatyta jau gegužės 17 dieną. Kompanijos vadovai ketina pristatyti naują savo flagmaną – tai „Xperia 1 VI“ modelį. Tačiau tai turėtų būti ne vienintelė bendrovės naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Gegužės 17 dieną debiutuos ir naujasis „Sony Xperia 10 VI“ modelis: pasirodė pirmosios telefono nuotraukos, aiškėja pagrindinės įrenginio detalės

Gegužės 17 dieną turėtų debiutuoti ne tik naujasis „Xperia 1 VI“ išmanusis telefonas, tačiau ir „Xperia 10 VI“ modelis, kuris bus pernai išleisto „Sony Xperia 10 V“ atnaujinimas. Dabar pasirodė naujos informacijos būtent apie šį įrenginį.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai šviesiai mėlynos, juodos ir baltos. „Sony Xperia 10 VI“ išsiskirs savo minimalistiniu dizainu su piliulės formos kamerų iškilimu, kur rasime dvi kameras ir LED blykstę.

„Xperia 10 VI“ turėtų pasiūlyti plataus kampo objektyvą, o taip pat ir pagrindinę kamerą su 2x optinio priartinimo galimybe. Išmanusis telefonas turės plokščia rėmelį su garsumo valdikliu ir įjungimo mygtuku dešinėje pusėje. Pastarasis bus naudojamas ir kaip pirštų antspaudų jutiklis.

Šis vidutinės klasės įrenginys išlaikys ir „Sony“ ekrano linijas, kur viršutinėje ir apatinėje dalyje galima rasti ganėtinai didelius rėmelius su ten įmontuotais garsiakalbiais. Išmanusis telefonas taip pat turės ir ausinių lizdą. Deja, tačiau techninės šio įrenginio charakteristikos kol kas nėra žinomos.

Kaip jau minėjome, šio išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti jau gegužės 17 dieną. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją apie „Xperia 10 VI“, o taip pat ir kitas „Sony“ naujienas, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas