Geros naujienos laukiantiems naujojo „Xiaomi“ flagmano: aiškėja jo kaina, kuri bus žemesnė nei daugelis tikėjosi

Lukas Snarskis

2023-04-11, 09:37 (atnaujinta 2023-04-11, 10:14)

2 komentarai (-ų)

Mes jau matėme „Xiaomi 13“ serijos modelių pristatymą, tačiau šią liniją turėtų papildyti ir dar vienas įrenginys, kurio pristatymo laukia daugelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Geros naujienos laukiantiems naujojo „Xiaomi“ flagmano: aiškėja jo kaina, kuri bus žemesnė nei daugelis tikėjosi

„Xiaomi“ jau kuris laikas planuoja pristatyti naująjį „Xiaomi 13 Ultra“, o šis išmanusis telefonas bus prieinamas ir pasaulinėje rinkoje, įskaitant Lietuvą. Neoficialiais duomenimis, šio flagmano pristatymas įvyks jau balandžio 18 dieną, o dabar aiškėja ir kiek jis galėtų kainuoti.

Pranešama, jog pigiausias „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o jo kaina Kinijoje prasidės nuo 916 JAV dolerių, kas yra maždaug 841 eurai. Palyginimui, praėjusiais metais pristatytas „12S Ultra“ variantas kainavo maždaug 40 eurų daugiau.

„Xiaomi“ taip pat ketina pasiūlyti variantą su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties, o tokia opcija kainuotų maždaug 907 eurus. Modelis su 16 GB ir 512 GB atminties turėtų būti parduodamas už maždaug 1 000 eurų. Tiesa, šios kainos skirtos Kinijos rinkai, todėl Europoje, dėl įvairiausių mokesčių, kaina turėtų būti kiek didesnė.

Jau žinoma, jog naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ turėtų pasiūlyti 90W greitojo įkrovimo galimybę. Tokią informaciją atskleidžia naujausi 3C sertifikatai, kur šis modelis žymimas „2304FPN6DC“ serijos numeriu. Verta pastebėti, kad anksčiau pristatytas „Xiaomi Mi 11 Ultra“ siūlė tik 67W greitąjį įkrovimą.

Pagrindinis šio išmaniojo telefono akcentas – nugarėlėje esančios kameros. Remiantis anksčiau pasirodžiusia informacija, „Xiaomi 13 Ultra“ nugarėlėje turėtų būti įmontuotas 1 colio sensorius su ypatingomis stabilizavimo galimybėmis, o greta rasime dar tris kameras su 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Vienas jų bus plataus kampo, antrasis teleobjektyvas su 3x priartinimo galimybe, o trečiasis – periskopinis teleobjektyvas.

Naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ turėtų pasiūlyti itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

2 komentarų

Sido

Kiek didesnė? :)))
Užmesk 30% vidurkį ir gausi tą kiek didesnę kainą. Ot tekstų autoriai... :)))

Lukas Snarskis

O prie ko čia tas 30 procentų? 🧐

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas