„Google“ ketina imtis rimtų pokyčių: naujausią „Pixel 9“ flagmanų seriją gali sudaryti jau ne du, o net trys išmanieji telefonai

Lukas Snarskis

2024-03-28, 17:15

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Google“ ne tik kuria ir nuolat tobulina „Android“ operacinę sistemą, kuri yra populiariausia mobili platforma pasaulyje. Bendrovė taip pat kuria ir savo išmaniuosius telefonus, o galingiausi iš jų debiutuoja kiekvieną rudenį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ ketina imtis rimtų pokyčių: naujausią „Pixel 9“ flagmanų seriją gali sudaryti jau ne du, o net trys išmanieji telefonai

Praėjusių metų spalį „Google“ oficialiai pristatė „Pixel 8“ serijos išmaniuosius telefonus, o šių metų rudenį turėtų debiutuoti ir „Pixel 9“ modeliai. Dabar aiškėja, jog šiemet jų bus daugiau nei įprastai. Naujausi pranešimai atskleidžia „Google“ planus pristatyti net tris įrenginius.

2024 metų „Pixel 9“ flagmanų seriją turėtų sudaryti standartinis „Pixel 9“ modelis, o taip pat ir „Pixel 9 Pro“ ir „Google Pixel 9 Pro XL“. Pastarieji du modeliai turės identišką dizainą su plokščiu metaliniu rėmeliu, ovalo formos kamerų iškilimu nugarėlėje, kuris bus kiek kitoks nei ankstesniuose modeliuose.

Neoficialiais duomenis, „Google Pixel 9“ veikiausiai bus aprūpintas 6,03 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Pixel 9 Pro“ turės 6,1 colių įstrižainės, o „Google Pixel 9 Pro XL“ naudos 6,5 colių įstrižainės ekraną. Aiškėja ir daugiau skirtumų tarp šios serijos įrenginių.

Skelbiama, jog „Pixel 9“ variantas turės tik dvi kameras nugarėlėje, o kiti du modeliai pasiūlys tris kameras. Šiuo metu nėra žinomos jokios techninės šių išmaniųjų telefonų savybės, tačiau tokia informacija turėtų pradėti sklisti vasaros pradžioje, artėjant oficialiam pristatymui.

„Google“ veikiausiai nusprendė įnešti šiek tiek daugiau pokyčių į savo flagmanų liniją. Reikėtų neatmesti varianto, jog ateityje gali nebelikti „Pixel A“ modelių, kuriuos pakeistų standartinis flagmanų serijos modelis. Aiškesnį vaizdą, sprendžiant pagal ankstesnius „Pixel“ serijos nutekinimus, turėtume turėti artimiausiais mėnesiais.

Tikėtina, kad oficialus pristatymas įvyks kažkada spalio mėnesį, kai „Google“ paprastai pristato savo flagmanus. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas