„Google“ naikina vieną iš savo paslaugų: vartotojus perkels į alternatyvią aplikaciją, sužinokite plačiau

MiTech.lt

2020-08-05, 13:30 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
„Google“ naikina vieną iš savo paslaugų: vartotojus perkels į alternatyvią aplikaciją, sužinokite plačiau

JAV milžinė „Google“ turi gausybę įvairiausių programėlių, o ne retu atveju valdo bent kelias labai panašias aplikacijas. Tikriausiai esate pastebėję, jog kartu su visu „Google“ paslaugų paketu, savo telefone, turite ir „Play Music“ aplikaciją, kuri skirta muzikai klausytis.

„Google“ nusprendė, kad bus naikinama „Google Play Music“ paslauga ir visi jos naudotojai bus perkelti į „YouTube Music“ platformą. Pastaruoju metu „Google“ vis atnaujina „YouTube Music“ platformą ir prideda naujų funkcijų, o taip pat suteikia galimybę perkelti visus savo grojaraščius iš „Google Play Music“.

Visas šis naudotojų perkėlimas iš „Google Play Music“ į „YouTube Music“ turi būti baigtas iki šių metų gruodžio ir prasidės rugsėjo mėnesį. Dėl to greitu metu nebebus galima pirkti muzikos „Google Play Music“ platformoje, o taip pat pratęsti paslaugų.

Kaip minėjome, „YouTube Music“ gaus naujų funkcijų. Bus perdarytas grotuvo dizainas, įdiegta nauja paieškos sistema, o taip pat bus integruotos įvairios „Google“ paslaugos. Planuojama integruoti „Google Maps“, taip pat sulauksime „Android TV“ aplikacijos atnaujinimas, o „Google Assistant“ siūlys įvairią muziką jums.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas