„Google“ netikėtai nusprendė atskleisti „Pixel 4“ nugarėlės dizainą

Lukas Snarskis

2019-06-13, 01:00 (atnaujinta 2022-12-07, 13:10)

0 komentarų
„Google“ netikėtai nusprendė atskleisti „Pixel 4“ nugarėlės dizainą

Iki naujųjų „Google Pixel“ flagmanų pristatymo dar liko maždaug trys mėnesiai, tačiau šiandien kompanija atliko labai netikėtą sprendimą. Nors internete įvairi informacija plinta jau kuris laikas, šįsyk pats gamintojas nusprendė atskleisti kaip atrodys naujasis „Pixel 4“ išmanusis telefonas.

„Google“ komanda savo „Twitter“ paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje matomas naujasis „Google Pixel 4“. Kompanijos atstovai taip pat atskleidė, jog mato žmonių susidomėjimo, ir būtent dėl šios priežasties nusprendė pasidalinti informacija.

Kaip galima matyti iš žemiau esančios nuotraukos, naujasis „Google Pixel 4“ turės bent dvi kameras nugarėlėje, o trečiasis jutiklis turėtų būti gylio. Tame pačiame kamerų kvadrate bus įmontuota ir dvigubo tono LED blykstė. Verta paminėti ir tai, jog nugarėlėje nebematyti pirštų antspaudų jutiklio, kurį gamintojas greičiausiai perkels po ekranu.

Įdomu ir tai, jog šiandien taip pat pasirodė pranešimų, jog „Google“ gali panaudoti ir „Project Soli“ lustą, kuris suteiktų galimybę telefoną valdyti rankų gestais. Tai reiškia, jog „Pixel 4“ telefonas fiksuotų Jūsų rankų judesius ir taip atlikti tam tikrus veiksmus. Pranešama, jog „Google“ su „Project Soli“ kompanija bendradarbiauja jau tris metus ir šis partnerystė pagaliau gali duoti rezultatų.

Kiek anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, jog „Pixel 4“ gali turėti ekrano išpjovą, kuri būtų panaši į tai ką kiek anksčiau panaudojo „Samsung“ savo naujausiuose flagmanuose. Žinoma, net neabejojama, jog gamintojas išsaugos stereo garsiakalbius, kurie buvo vienas didžiausių telefono privalumų ir anksčiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas