„Google“ ruošia dar vieną naujovę: ruošiamas specialus valdiklis, kuris leis mėgautis pasaulio naujienomis

Lukas Snarskis

2023-07-13, 07:46

0 komentarų

Naujienų valdikliai turi būti vieni dažniausiai naudojamų valdiklių bet kuriame įrenginyje. Tai yra galingi įrankiai, kurie žymiai pagerina vartotojo patirtį, nes tiesiog informuoja apie kasdienius įvykius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ ruošia dar vieną naujovę: ruošiamas specialus valdiklis, kuris leis mėgautis pasaulio naujienomis

Naujienų valdikliai taip pat siūlo personalizavimo parinktis, leidžiančias vartotojams pasirinkti norimus naujienų šaltinius, temas ar net konkrečius rodytinus straipsnius. Neseniai atsirado informacijos apie naujus „Android News“ valdiklius, tačiau tik šiandien buvo nutekintos jų ekrano nuotraukos prieš oficialią išleidimą.

„Google“ pristato įdomių naujų „Android“ funkcijų, pristatydama personalizuojamus valdiklius. Tarp šių papildymų yra du „Google News“ valdikliai, kuriais siekiama pagerinti vartotojo patirtį ir informuoti vartotojus apie paskutines naujienas. Nors ir toliau laukiama „Google News“ programėlės 5.82 versijos, „Android“ naudotojai gali tik laukti, kol šie valdikliai pasirodys oficialiai atsinaujinę.

Pirmasis iš dviejų valdiklių yra kompaktiškas 2 × 2 greitosios peržiūros valdiklis. Nors jame pateikiama labai mažai informacijos apie straipsnio turinį, jis leidžia vartotojams pamatyti paskutines naujienas neatidarant programėlės. Šis valdiklis skirtas tiems, kurie nori glaustos apžvalgos ir greitų atnaujinimų mėgstamomis temomis.

Vartotojams, ieškantiems išsamesnės naujienų patirties, 4 × 3 sąrašo rodinio valdiklis yra puikus pasirinkimas. Šis valdiklis, kuriame pateikiamos dvi antraštės ir maži kiekvienos istorijos paveikslėliai, siūlo kelių naujienų straipsnių momentinę nuotrauką vienu metu. Palyginti su esamu 4 × 2 valdikliu, sąrašo rodinys suteikia vartotojams platesnį naujienų turinį, kurį galima tyrinėti ir su juo sąveikauti.

Norėdami pasiekti šiuos naujus valdiklius, „Android“ vartotojai turi atnaujinti „Google“ naujienų programą į 5.82 versiją. Šiuo metu naujausia versija yra 5.81, todėl laukiama jos išleidimo. Vartotojai gali patikrinti programos versiją savo įrenginyje, eidami į „Nustatymai“ > „Programėlės“ > „Žiūrėti visas xxx programėlės“, surasdami „Google News“ ir peržiūrėdami įdiegtos versijos numerį. Deja, kai kuriems vartotojams gali tekti palaukti šiek tiek ilgiau nei įprastai, kol atnaujinimas bus pasiekiamas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas