„Google“ ruošiasi naujų vidutiniokų pristatymui: paaiškėjo, jog dar nepristatyti „Pixel 7a“ jau keliauja į parduotuvių lentynas

Lukas Snarskis

2023-04-17, 10:50

0 komentarų

JAV technologijų milžinė jau keletą metų kuria ne tik aukščiausios klasės flagmanus, tačiau pristato ir išmanųjį telefoną, kuris skirtas norintiems sutaupyti. Pernai bendrovė pristatė „Google Pixel 6a“ modelį, tačiau pastarasis modelis susilaukė nemažai kritikos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ ruošiasi naujų vidutiniokų pristatymui: paaiškėjo, jog dar nepristatyti „Pixel 7a“ jau keliauja į parduotuvių lentynas

Daugiausiai kritikos „Google“ susilaukė, nes nepasiūlė aukštesnio ekrano atsinaujinimo dažnio. Tačiau ši problema turėtų būti išspręsta jau šiemet, kuomet debiutuos naujasis „Pixel 7a“ išmanusis telefonas. Tikimasi, kad šis įrenginys bus oficialiai pristatytas „Google I/O“ renginio metu, kuris numatytas jau gegužės 10 dieną.

Tai, kad šio vidutinės klasės „Google“ išmaniojo telefono pristatymo sulauksime būtent „Google I/O“ renginio metu sufleruoja ir naujausi JAV technologijų milžinės veiksmai. Remiantis naujausia informacija, bendrovė jau siunčia naujuosius „Pixel 7a“ mažmenininkams, o visi įrenginiai turėtų būti išsiųsti per artimiausias 14 dienų.

Pranešama, kad naujasis „Google“ produktas pasiūlys 6,1 colių įstrižainės OLED ekraną, kuris, kaip ir tikėtasi, turės 90 Hz atsinaujinimo dažnį. Čia bus naudojamas „Tensor G2“ procesorius bei UFS 3.1 vidinės atmintinės.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, naujasis „Google Pixel 7a“ bus prieinamas pilkos, baltos ir šviesiai mėlynos spalvų. Akivaizdu, jog naujasis įrenginys nepasiūlys didelių dizaino pokyčių ir bus panašus į savo pirmtaką, „Pixel 6a“ modelį. Daugiausiai pasikeitimų turėtų būti telefono viduje.

Išmaniojo telefono nugarėlėje bus įmontuotos dvi kameros. Tikėtina, kad čia bus naudojamas 64 MP raiškos „Sony IMX787“ objektyvas, o taip pat ir 12 MP plataus kampo sensorius. Nesunku pastebėti ir tai, jog „Pixel 7a“ viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Jau žinoma ir tai, jog „Google“ ketina pasiūlyti ir belaidžio įkrovimo galimybę, kurios neturėjo „Pixel 6a“ variantas. Tiesa, bent jau dabar, skelbiama, kad jo sparta bus ganėtinai žema – vos 5W. Kaip jau minėjome, naujasis „Google Pixel 7a“ debiutuos jau gegužės 10 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas