Grafikos megėjams: „Photoshop“ atkeliauja į telefonus

Lukas Snarskis

2019-11-05, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:32)

0 komentarų
Grafikos megėjams: „Photoshop“ atkeliauja į telefonus

„Adobe“ pradėjo savo „Adobe Max“ konferenciją pristatydama visas svarbiausias technologijas, paruoštas armijai programėlių. Naujos programos, kaip „Photoshop“ fotokamera, kuri naudoja tą patį „Adobe Sensei AI“ varikliuką, kaip ir pažangesnės „Adobe“ programos. Ji veiks kartu su „Photoshop Express“, kaip laisvai prieinama programėlė. Programėlė pasiekiama „iOS“ ir „Android“ vartotojams kaip demo versija - galite prisiregistruoti ir išbandyti.

  • „Photoshop“ fotoaparato programėlė „iOS“ ir „Android“
  • Pilna „Photoshop“ versija „iPad“ įrenginiams
  • „Creative Cloud“ - sklandžiai judėkite tarp „Mac“ /PC ir „iPad“, naudodami „Photoshop“
  • „Adobe Fresco“ taip pat galima įdiegti į „Microsoft Surface“ įrenginius.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=8NBNdVikHMA

Mes jau spėjome pastebėti, kad „Adobe“ oficialiai atidarė savo riebųjį „Photoshop“ „iPad“ įrengiams. Reikia turėti „Creative Cloud“ prenumeratą, kad galėtumėte pasinaudoti Photoshop“, tačiau 30 dienų galite naudotis ja nemokamai. Be to, tai visiškai nauja jutiklinė sąsaja (be abejo, turint omenyje ir „Apple Pencil“), programa leidžia „Photoshop“ vartotojams redaguoti savo PSD failus kelyje su viso sluoksnio palaikymu, nesinaudojant „Mac“ ar PC. Ir, be abejo, galimybė redaguoti dokumentą viename kompiuteryje ir tada sklandžiai pereiti prie „iPad“. „Adobe“ taip pat peržiūrėjo „Adobe Illustrator“, skirtą „iPad“ įrenginiams. Ši programa taip pat gaus naują jutiklinę sąsają „iPad“ įrenginiams, kaip ir „Photoshop“. Tačiau tai bus 2020 metais.

Pridėti „iOS“ programas prie pagrindinių „Creative Cloud“ programų yra daug prasmės. „Apple“ vis daugiau dėmesio skiria programoms, sukurtoms atsižvelgiant į pirmąjį „iOS“ mentalitetą (ypač „Catalyst“ technologijos, dėl „iOS“ programėlių atkeliavimo į „Mac“ ), todėl „Adobe“ net neketino ilgai galvoti.

„Adobe“ paskelbė savo tapybos ir piešimo programą „Fresco“, skirtą „Microsoft Surface“. Tai puikus būdas pradėti kurti savo vaizdus - ji sujungia rastrinius ir vektorinius vaizdus kartu su tiesioginiais šepetėliais. Programinė įranga pirmiausia patenka į naujus „Surface Pro X“ ir „Wacom Mobile Studio“ įrenginius.

Be kitų atnaujinimų, „Adobe“ taip pat pristatė savo „Creative Cloud“ darbalaukio programą, kuri dabar leidžia ieškoti visuose „Creative Cloud“ išteklių, failų ir dizainų kataloguose. Taip pat yra atnaujinimų kitoms „Creative Cloud“ programoms, įskaitant „Lightroom“, „Premiere Pro“ ir „InDesign“.

„Adobe“ paleido naują „Photoshop“ funkciją, kuri turėtų netrukus pasirodyti, leidžiančią vienu mygtuko paspaudimu pasirinkti matomiausią paveikslėlio objektą. Naujas objektų parinkimo įrankis leis „Photoshop“ vartotojams pasirinkti atskirus objektus ir derinti/panaikinti pasirinkimą, kaip jiems patinka. Peržiūrėkite tai čia:

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas