Grandiozinis „Huawei“ produktų pristatymas įvyks ir Europoje: paaiškėjo, kada karščiausios bendrovės naujienos pasieks ir lietuvius

Lukas Snarskis

2023-03-23, 10:00 (atnaujinta 2023-03-23, 10:58)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Huawei“ šiandien pristatė gausybę naujų produktų, o tarp jų - naujieji „P60“ serijos flagmanai, „Mate X3“ sulenkiamas išmanusis telefonas, naujas laikrodis bei belaidžiai ausinukai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Grandiozinis „Huawei“ produktų pristatymas įvyks ir Europoje: paaiškėjo, kada karščiausios bendrovės naujienos pasieks ir lietuvius

Šiandien surengtas „Huawei“ pristatymas buvo skirtas Kinijos rinkai, o dabar jau aišku kada įvyks ir tarptautinis bendrovės naujienų debiutas. Visi naujieji bendrovės flagmanai jau netrukus bus pristatyti ir Europoje, o oficialus pristatymas įvyks jau gegužės 9 dieną. Skelbiama, jog grandiozinė spaudos konferencija bus surengta Miunchene, Vokietijoje.

Renginio metu bus pristatyti „Huawei P60“ serijos išmanieji telefonai, kurie bus prieinami ir Lietuvoje. Kartu su šios serijos įrenginiais, „Huawei“ europiečiams pasiūlys „Huawei Mate X3“ sulenkiamą flagmaną, o taip pat ir „Watch Ultimate“ laikrodį, „MateBook X Pro“ nešiojamą kompiuterį bei „FreeBuds 5“ belaidžius ausinukus.

Huawei P60 serijos telefonai

Naujieji „Huawei P60“ serijos išmanieji telefonai aprūpinti 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 1-120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio įrenginio ekrano rezoliucija siekia 2700 x 1200 taškų, o čia rasime ir HDR-3 bei HDR Vivid palaikymą. Pristatymo metu pažymėta ir tai, jog čia naudojama LTPO panelė, kuri reikalauja 29 proc. mažesnių energijos sąnaudų.

„Huawei P60“ modelio nugarėlėje rasime kameras, kurios aprūpintos „X-Mage“ technologija, o pagrindinis objektyvas turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su kintančia diafragma – tarp f/1.4 ir f/4.0. „Huawei P60“ nugarėlėje taip pat įmontuota 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta plataus kampo kamera, o trečiasis sensorius – 12 MP teleobjektyvas su optiniu vaizdo stabilizavimu. Šis objektyvas taip pat pasiūlys ir 5x optinio priartinimo galimybę.

Kalbant apie „Huawei P60 Pro“ kameras, pirmosios dvi yra identiškos kaip ir standartiniame modelyje, o trečioji – kiek kitokia. Čia rasime 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą periskopinį teleobjektyvą su f/2.1 diafragma. Ši „Pro“ modelio kamera taip pat pasiūlys 5x optinio priartinimo galimybę.

Plačiau apie „Huawei P60“ serijos išmaniuosius telefonus galite skaityti paspaudę čia.

Kaip jau minėjome, „Huawei“ spaudos konferencija bus surengta gegužės 9 dieną. Šį pristatymą bus galima tiesiogiai stebėti „YouTube“ platformoje, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale. Renginio pradžia – 15:30 val. Lietuvos laiku.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas