„Honor“ ketina sudrebinti išmaniųjų telefonų rinką: kompanijos vadovas neslepia itin ambicingų tikslų, žada nurungti net ir „Apple“

Lukas Snarskis

2023-03-02, 13:06 (atnaujinta 2023-03-02, 15:24)

0 komentarų

Daugelis tikriausiai dar pamena itin ambicingus Kinijos kompanijos „Huawei“ planus. Bendrovė buvo išsikėlusi tikslą tapti populiariausiu išmaniųjų telefonų gamintoju ir sėkmingai artėjo link to, tačiau tuomet sulaukė JAV sankcijų ir bendrovės pasaka baigėsi. Dabar tokių planų turi kitas gamintojas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ ketina sudrebinti išmaniųjų telefonų rinką: kompanijos vadovas neslepia itin ambicingų tikslų, žada nurungti net ir „Apple“

Kadaise „Huawei“ priklausiusi „Honor“ jau kuris laikas veikia kaip atskira kompanija. Per tą laiką Kinijos bendrovė jau pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o šią savaitę visus nustebino su naujausiais „Magic5“ serijos įrenginiais. „Honor“ nėra taikomos jokios sankcijos, o tai suteikia galimybę kurti pačius įvairiausius produktus, kurie būtų patrauklūs ir europiečiams.

„Honor“ vadovas Zhao Mingas neslepia, jog bendrovė turi itin ambicingų tikslų. Barselonoje vykstančios „MWC 2023“ parodos metu jis netgi atskleidė, kad jo valdoma kompanija yra pajėgi įveikti net ir tokius konkurentus kaip „Apple“ ir „Huawei“. „Honor“ produkcija sulaukia vis daugiau dėmesio, o tai leidžia jiems turėti lūkesčių apie konkurencinę kovą net ir su didžiausiais rinkos žaidėjais.

Kompanijos vadovas įsitikinęs, kad norint pasiekti visų norimų tikslų, „Honor“ privalo nuolat gerinti komunikaciją, tobulinti baterijos tarnavimo laiką, fotografijos galimybes, dirbtinį intelektą. Be to, „Honor“ turi siekti savo prekės ženklo globalizacijos, įsitikinęs Z.Mingas. Jis taip pat pabrėžė, kad visus sunkumus galima įveikti pasirinkus tinkamą strategiją.

Paklaustas apie dabartinę konkurenciją, „Honor“ vadovas patikino, jog jo valdoma bendrovė yra pasiruošusi konkuruoti net ir su didžiausiais gamintojais, nesvarbu ar tai būtų „Apple ar „Huawei“. Jis įsitikinęs, jog „Honor“ gali įveikti bet kurį savo konkurentą. Tiesa, tokie Z.Mingo teiginiai neturėtų stebinti.

Dabartinis „Honor“ vadovas garsėja savo optimizmu, o taip pat ir didžiuliu atsidavimu. Jis taip pat yra įsitikinęs, kad naujieji „Magic5“ serijos išmanieji telefonai nustatys keletą naujų aukščiausios klasės standartų rinkoje, o tai leis pelnyti ir potencialių pirkėjų simpatijas.

Kaip bebūtų, reikėtų nepamiršti, jog „Honor“ yra Kinijos gamintojas, kuris kadaise priklausė „Huawei“. Ar tai neturės neigiamos įtakos bendrovės veiklai – sunku pasakyti. O ką manote jūs? Ar gali „Honor“ pasiekti aukštumas, kokias kadaise buvo pasiekusi „Huawei“?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas