„Honor“ pristatė dar vieną „Magic5“ flagmano versiją: debiutavo išskirtiniais dizaino sprendimais aprūpintas modelis

Lukas Snarskis

2023-03-06, 14:17

0 komentarų

Kinijos kompanijos „Honor“ vadovai „MWC 2023“ parodos metu pristatė naujausius bendrovės flagmanus – tai „Honor Magic5“ išmaniųjų telefonų seriją. Kaip ir buvo tikėtasi, Barselonoje pristatyti du šios serijos įrenginiai – tai standartinis „Magic5“, o taip pat ir „Magic5 Pro“ variantas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ pristatė dar vieną „Magic5“ flagmano versiją: debiutavo išskirtiniais dizaino sprendimais aprūpintas modelis

Naujieji „Honor“ flagmanai šiandien debiutavo ir Kinijos rinkoje, o kartu buvo pademonstruotas ir specialiai kinams skirtas modelis. Šiandien pristatytas naujasis „Honor Magic5 Ultimate“, kuris pasiūlys išskirtinį dizainą bei puikias specifikacijas.

Kinijoje pademonstruotas „Magic5 Ultimate“ modelis turės oda aptrauktą nugarėlę, o pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas juodos bei oranžinės spalvų. „Honor“ pažymi, jog čia panaudota veganiškos odos apdaila, o kartu su telefonu bus pridėtas ir „Monthblanc Bespoke“ odinis dėkliukas.

Naujasis „Honor Magic5 Ultimate“ turės identiškas specifikacijas kaip ir Barselonoje pademonstruotas „Magic5 Pro“ variantas. Tai reiškia, jog išmanusis telefonas pasiūlys 6,81 colių įstrižainės LTPO ekraną su atsinaujinimo dažniu iki 120 Hz. Čia naudojama panelė aprūpinta Full HD+ raiška, o taškų tankis siekia 461 ppi. Skelbiama, jog maksimalus ekrano ryškumas gali siekti 1800 nitų. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas panaudojo 10 bitų panelę su HDR10+ palaikymu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) su 512 GB vidinės atminties. „Honor“ šį flagmaną aprūpino LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintinėmis. „Magic5 Pro“ modelis pirkėjus pasieks su „MagicUI 7.1“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Bene daugiausiai dėmesio pristatymo metu buvo skirta šio flagmano kameroms. „Honor“ šiek tiek atnaujino kamerų apskritimo dizainą, o visi trys objektyvai aprūpinti 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Pagrindinė „Honor Magic5 Ultimate“ kamera aprūpinta 1/1.12 colio sensoriumi su f/1.6 diafragma. Šis jutiklis turės ir optinį vaizdo stabilizavimą (OIS).

Antroji kamera – plataus kampo, kuri turės f/2.0 diafragmą. Trečiasis objektyvas – periskopinis modulis, kuris sulaukė didžiulio atnaujinimo, lyginant su ankstesniu „Honor“ flagmanu. Čia bus naudojamas 50 MP sensorius, kuris pasiūlys 3,5x optinį priartinimą, o taip pat yra aprūpintas sistema, leidžiančia pasiūlyti itin kokybišką priartinimą iki 100 kartų.

Skelbiama, kad šiai kamerų sistemai asistuos ir specialus 3D lazerinis gylio sensorius. „Honor“ atstovų teigimu, tai padės greičiau fokusuoti vaizdą. „Magic5 Ultimate“ nugarėlėj taip pat sumontuoti sensoriai, kurie rūpinsis tinkama spalvų temperatūra ar pašalins mirgėjimą. Priekinėje telefono dalyje – 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera, o taip pat ir 3D gylio sensorius, kuris naudojamas veido atpažinimo funkcijai.

Naujojo „Honor Magic5 Ultimate“ veikimą palaikys 5100 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžiu krovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas