„Honor“ ruošia dar vieną naujieną europiečiams: netrukus turėtų debiutuoti naujasis „Honor X9a 5G“ telefonas

Lukas Snarskis

2022-12-04, 11:52

0 komentarų

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Dar šių metų pradžioje debiutavo naujausi kompanijos flagmanai, o visai neseniai buvo pristatytas ir atnaujintas sulenkiamas įrenginys. Tačiau tai dar ne visos bendrovės naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ ruošia dar vieną naujieną europiečiams: netrukus turėtų debiutuoti naujasis „Honor X9a 5G“ telefonas

Internete pasirodė reklaminis „Honor“ pranešimas, kuriame anonsuojamas „Honor X9a 5G“ išmanusis telefonas, kuris jau netrukus turėtų debiutuoti tarptautinėje rinkoje. Pasirodžiusios nuotraukos sufleruoja, jog tai gali būti dar rugsėjo mėnesį pristatytas „Honor X40“ modelis, tačiau skirtas pardavimams už Kinijos ribų.

Kinijoje „X40“ variantas buvo pademonstruotas rugsėjį, o dar šiemet jis gali atkeliauti ir į Europą. „Honor X9a 5G“ turėtų pasižymėti analogiškomis specifikacijomis, o ir dizainas išliks toks pats kaip kiniško varianto. Tai reiškia, jog mus pasiektų įrenginys su 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu ir Full HD+ raiška.

Verta paminėti ir tai, jog šis išmanusis telefonas turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. „Honor X9a 5G“ pirkėjus turėtų pasiekti su „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „Magic UI 6.1“ vartotojo sąsaja.

„Honor X9a 5G“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Šio išmaniojo telefono veikimą palaikys 5100 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu.

Kaip ir „Honor X40“, taip ir europiečiams skirtas „X9a 5G“ modelis, turės 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Išmaniojo telefono nugarėlėje – dvi kameros, o pagrindinė jų turės 50 MP objektyvą, o greta rasime 2 MP makro kamerą bei LED blykstę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas