„Honor“ vadovas neslepia didžiulių ambicijų: ir vėl skambėjo „Apple“ vardas

Lukas Snarskis

2021-06-18, 15:50 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
„Honor“ vadovas neslepia didžiulių ambicijų: ir vėl skambėjo „Apple“ vardas

Kinijos kompanija „Honor“ vos prieš keletą dienų pristatė naujuosius „Honor 50“ serijos išmaniuosius telefonus, į kuriuos pagaliau sugrįžo ir „Google“ paslaugos. Spaudos konferencijos metu optimizmo neslėpė kompanijos vadovas Zhao Mingas, kuris prakalbo, jog aukščiausios klasės produktų rinka yra „Honor“ ateitis ir būtent čia tikimasi pasiekti puikių rezultatų.

Kaip įprasta Kinijos kompanijoms, „Honor“ vadovas nepraleido progos paminėti ir JAV milžinės „Apple“ pavadinimo. Z.Mingo teigimu, jo valdoma bendrovė sieks konkuruoti su „Apple“. Pastebima, jog po to kai „Huawei“ veiklą sukaustė JAV pritaikytos sankcijos, „iPhone“ populiarumas pradėjo kilti, o „Honor“ siekia varžytis su geriausiais.

Nuo „Huawei“ atskirtos „Honor“ bendrovės vadovas įsitikinęs, jog jo valdoma kompanija privalo pasiekti tokius pačius arba dar geresnius rezultatus nei „Apple“. Kalbėdamas apie tai, Z.Mingas pažymėjo, kad tokių rezultatų tikimasi iš jų kuriamų produktų veikimą bei vartotojams suteikiamos patirties. Pastarojo teigimu, siekiant konkuruoti aukščiausios klasės įrenginių segmente, svarbiausia vartotojams pasiūlyti puikiai išdirbtus produktus ir naujausias technologijas. Jis taip pat nepraleido progos įkąsti kitų „Android“ telefonų gamintojams.

„Nors dauguma aukščiausios klasės įrenginių, kuriuos kuria mūsų draugai, ir naudoja „Snapdragon 888“ procesorius, tačiau vartotojų patirtis yra prasta, todėl tokiu būdu labai sunku pasiekti geriausių rezultatų šiame segmente“, - teigė „Honor“ vadovas.

Primename, jog „Honor“ atstovai užvakar pristatė tris naujus produktus - tai „Honor 50“, „Honor 50 Pro“ ir „Honor 50 SE“. Visi trys išmanieji telefonai turės ekranus su 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas pagrindines kameras, 100W greitąjį įkrovimą ir, žinoma, „Google“ paslaugų paketą. Kaip žinia, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, „Honor“ gavo galimybę dirbti su JAV kompanijomis, o tai ir lėmė „Google“ programėlių sugrįžimą į šio gamintojo telefonus. Plačiau apie naujuosius „Honor“ įrenginius galite skaityti čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas