HTC artėja link visiško dugno, metinis pelnas mažesnis nei „AirPods“ pelnas per kelias savaites

HTC

Lukas Snarskis

2020-01-08, 01:00 (atnaujinta 2023-04-09, 17:00)

1 komentaras
HTC artėja link visiško dugno, metinis pelnas mažesnis nei „AirPods“ pelnas per kelias savaites

Niekam ne paslaptis, jog taivaniečių kompanija HTC išgyvena ne pačius geriausius laikus. Nors gamintojas vis dar pristato ne vieną išmanųjį telefoną, tačiau jų pajamos ir toliau krinta neįtikėtinais tempais. Stipriai blogėjančią kompanijos situaciją tik dar kartą patvirtina 2019 metų rezultatai.

Pranešama, jog praėjusiais metais HTC uždirbo vos 330 mln. JAV dolerių, o tai yra kone 58 proc. mažiau nei 2018 ir net 84 proc. mažiau nei 2017 metais. „Bloomberg“ autorius Timas Culpanas pastebi, jog taivaniečių praėjusių metų pelnas yra mažesnis nei „Apple“ gaunamas pelnas per dvi savaites iš „AirPods“ pardavimų.

https://twitter.com/tculpan/status/1214085403013079041

Tragiškus HTC puošia vos vienas mėnuo, kuomet buvo užfiksuotas šioks toks augimas. Pranešama, kad rugsėjo mėnesį buvo užfiksuotas 1,53 proc. augimas, lyginant su 2018 metų analogišku periodu. Tačiau nepaisant to, visi kiti mėnesiai buvo gerokai prastesni.

Mes jau ne kartą esame rašę apie vis prastėjančią HTC kompanijos situaciją, tačiau nepaisant nuolat blogėjančių rodiklių – pasidavimo ženklų gamintojas dar nerodo. Kompanijos atstovai jau ne kartą yra patvirtinę, kad neketina nutraukti išmaniųjų telefonų gamybos. Akivaizdu ir tai, jog HTC pristatymų vidutinės klasės ir „blockchain“ įrenginių norint sugrįžti į žaidimą tikrai nepakaks.

Sunku būtų nuginčyti faktą, jog HTC vadovai privalo rasti sprendimą jau dabar, nes jeigu niekas skubiai nepasikeis – kompanijos likimas, bent jau išmaniųjų telefonų rinkoje, yra daugiau nei akivaizdus.

1 komentarų

As

Jum turbut pelno savoka sunkiai suvokiama, tai koki pagal ju pelna per metus gauna? Jai jau per dvi savaites is kazkokiu ausiniu gauna pelno 330 mln 😂😂😂

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas