„Huawei“ dalinasi pirmosiomis savo flagmanų nuotraukomis: naujausi vaizdai atskleidžia išskirtinius dizaino sprendimus

Kinijos kompanija „Huawei“ ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui. Nors bendrovei yra pritaikytos JAV sankcijos, tačiau tai nesustabdo jų nuo naujų išmaniųjų telefonų, o jau netrukus įvyks ir 2023 metų įrenginių pristatymas.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Huawei“ dalinasi pirmosiomis savo flagmanų nuotraukomis: naujausi vaizdai atskleidžia išskirtinius dizaino sprendimus

Nepaisant prastos situacijos, „Huawei“ ir toliau kuria išmaniuosius telefonus, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir „Huawei P60“ serijos flagmanai. Šiemet bendrovė ketina pristatyti tris modelius – tai „Huawei P60“, „Huawei P60 Pro“, o taip pat ir „Huawei P60E“. Internete jau kuris laikas sklandė įvairiausi gandai, tačiau dabar tai oficialu - naujų įrenginių pristatymas įvyks jau kovo 23 dieną.

Šiandien, „Huawei“ atstovai pasidalino reklaminiu plakatu, kuris atskleidžia „Huawei P60“ įrenginių dizaino privalumus. Kaip galima matyti iš aukščiau esančios nuotraukos, naujasis išmanusis pasiūlys išskirtinį nugarėlės dizainą, kuris papuoštas specialia tekstūra. Nesunku pastebėti ir tai, jog kamerų modulyje yra įmontuotas periskopinis objektyvas.

Naujieji „Huawei“ įrenginiai turėtų pasiūlyti pagrindinę kamerą su „Sony IMX8“ sensoriumi bei optiniu vaizdo stabilizavimu, stačiakampyje taip pat bus ir 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta plataus kampo kamera bei 64 MP teleobjektyvas.

Skelbiama, kad čia turėtumėme rasti panašias galimybes kaip ir praėjusiais metais išleistoje „Mate 50“ serijoje, kas reiškia, jog vienas iš objektyvų pasiūlys kintančią diafragmą. Čia taip pat bus naudojama ir bendrovės sukurta „XMAGE“ vaizdo apdirbimo sistema. Aiškėja ir kitos naujųjų „Huawei“ flagmanų specifikacijos.

„Huawei P60 Pro“ išmanusis telefonas turėtų naudoti 6,6 colių įstrižainės OLED ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Jo apsauga turėtų rūpintis „Kunlun“ apsauginis stiklas. Pranešama, kad ekranus šiems flagmanams gamins Kinijos milžinė BOE. Šio flagmano veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžiu krovimu.

Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog „Huawei P60 Pro“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, tačiau be 5G ryšio technologijos palaikymo. Išmanusis telefonas taip pat turės apsaugą nuo vandens ir dulkių, ką liudys IP68 sertifikatas.

Kaip jau minėjome, pristatymas įvyks kovo 23 dieną, o visą naujausią informaciją galėsite rasti ir mūsų portale. Spaudos konferencijos pradžia – 8:30 val. Lietuvos laiku.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas