„Huawei“ kėsinasi pakeisti nusistovėjusius standartus: netrukus pasirodantys „Nova“ vidutiniokai pasiūlys išskirtines fotografijos galimybes

Lukas Snarskis

2023-04-04, 07:15

1 komentaras

Kinijos technologijų kompanija „Huawei“ kovo pabaigoje surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyta daugybė naujų produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių iki sulenkiamų telefonų ar belaidžių ausinukų. Tačiau bendrovės vadovai atskleidė tikrai ne visas savo kortas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ kėsinasi pakeisti nusistovėjusius standartus: netrukus pasirodantys „Nova“ vidutiniokai pasiūlys išskirtines fotografijos galimybes

Jau netrukus turėtų debiutuoti ir „Huawei Nova 11“ serijos išmanieji telefonai, o dabar aiškėja, jog jų turėtų būti du – tai „Nova 11“ bei „Huawei Nova 11 Pro“. Pirmosios šių įrenginių specifikacijos pasirodė dar prieš savaitę, o dabar aiškėja ir „Pro“ modelio kameros savybės.

Šaltinių Kinijoje teigimu, naujasis „Nova 11 Pro“ modelis turės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kas yra žymus patobulinimas, lyginant su praėjusių metų modeliu. Praėjusių metų liepą pristatytas „Huawei Nova 10 Pro“ naudojo 50 MP objektyvą. Tikėtina, kad naujasis įrenginys pasiūlys ir aukščiausios klasės nuotraukų apdirbimo mechanizmą bei puikias optinio stabilizavimo savybes.

Skelbiama, kad „Huawei“ ketina panaudoti „XMAGE“ vaizdo apdirbimo sistemą, kuri iki šiol buvo naudojama tik aukščiausios klasės bendrovės įrenginiuose. „Huawei Nova 11 Pro“ taip pat gali būti aprūpintas RYYB spalvų sensoriumi, kuris pagerintų fotografijos galimybes, esant prastam apšvietimui. Jeigu tokia informacija pasitvirtintų – naujasis „Nova“ modelis pretenduoja tapti geriausias kameras turinčiu vidutinės klasės įrenginiu.

Kalbant apie „Huawei Nova 11 Pro“ specifikacijas, išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesoriumi, tačiau be 5G modemo. Skelbiama, jog įrenginys taip pat bus aprūpintas 100W greitojo įkrovimo technologija. Kaip bebūtų, šios savybės nėra patvirtintos oficialiai.

Priminsime, jog neseniai paaiškėjo, jog naujasis „Huawei Nova 11“ gali būti aprūpintas analogišku sprendimu kaip, kad „Dynamic Island“, kurį galima išvysti naujausiuose „Apple“ išmaniuose telefonuose. Verta pastebėti ir tai, jog internete pasirodžiusi nuotrauka sufleruoja, jog naujasis „Huawei“ įrenginys turės dvigubą asmenukių kamerą.

Naujieji „Huawei Nova 11“ serijos išmanieji telefonai turėtų debiutuoti jau balandžio mėnesį. Šie „Huawei“ įrenginiai taip pat turėtų pasirodyti ir Europoje, tačiau kada tai galėtų įvykti – nėra žinoma.

1 komentarų

Darius

Koks skirtumas kokia kameros raiška, jei ekranas sudūžta vos prisilietus, spjoviau į tuos kiniečių visiems laikams!

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas