„Huawei“ kuria „Galaxy Z Flip“ analogą: pasirodė pirmosios nuotraukos, aiškėja esminiai skirtumai

LetsGoDigital

2020-10-25, 18:10 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
„Huawei“ kuria „Galaxy Z Flip“ analogą: pasirodė pirmosios nuotraukos, aiškėja esminiai skirtumai

Kinijos milžinė „Huawei“ išgyvena tikrai ne pačius geriausius laikus, ypatingai išmaniųjų telefonų sektoriuje, tačiau tai nesustabdo kinų nuo naujų įrenginių kūrimo. „Huawei“ per pastaruosius metus išleido kelis sulenkiamus įrenginius, o dabar, panašu, nusitaikė ir mesti iššūkį „Samsung“.

Kinijos patentų biuro informacija rodo, kad „Huawei“ galimai kuria konkurentą „Samsung Galaxy Z Flip“ išmaniajam telefonui. Tai reiškia, jog kinai galima planuoja pristatyti atlenkiamą įrenginį, kuris turėtų didesnį ekraną vidinėje ir gerokai mažesnį viršutinėje dalyje, atskleidžia „LetsGoDigital“ sukurti maketai.

Žvelgiant į tekste esančias nuotraukas, nesunku pastebėti dvigubą kamerų konfigūraciją, visai greta mažesniojo ekrano. Verta paminėti ir tai, kad „Huawei“ telefonas turėtų gerokai didesnį išorinį ekraną nei „Galaxy Z Flip“ modelyje. Tai galėtų reikšti ir tai, kad jame būtų atvaizduojama gerokai daugiau informacijos nei „Samsung“ produkte, kuris skirtas svarbiausiems pranešimams atvaizduoti.

Įdomu ir tai, jog „Huawei“ neketina įmontuoti jokių kamerų aplink didįjį ekraną. Tikėtina, kad mažasis ekranas tokiu atveju būtų naudojamas ir kaip asmenukių kameros ekranas. Deja, tačiau šiuo metu turime maketai atskleidžia tik priekinės dalies ir nugarėlės dizaino ypatumus, o taip pat ir šoninių briaunų.

Šiuo metu išlieka nežinomos ir galimos tokios „Huawei“ produkto specifikacijos bei kitos savybės, tačiau jeigu kinai išties planuoja pristatyti būtent tokį išmanųjį telefoną – daugiau informacijos gali pasirodyti jau visai netrukus. O ką apie tokį produktą manote Jūs? Ar tai galėtų būti „Samsung Galaxy Z Flip“ modelio konkurentas?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas