„Huawei“ ruošia krūvą naujų telefonų: jau netrukus debiutuos ir „Enjoy 60“ serijos įrenginiai

Kinijos kompanija „Huawei“ ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui. Nors bendrovei yra pritaikytos JAV sankcijos, tačiau tai nesustabdo jų nuo naujų išmaniųjų telefonų, o jau netrukus įvyks ir 2023 metų įrenginių pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ ruošia krūvą naujų telefonų: jau netrukus debiutuos ir „Enjoy 60“ serijos įrenginiai

Jau žinoma, jog kovo 23 dieną įvyksiančio pristatymo metu „Huawei“ ketina pristatyti „mate X3“ sulenkiamą telefoną, o taip pat ir „Huawei P60“ flagmanų seriją. Tačiau tai nebus vienintelės bendrovės naujienos. Dabar aiškėja, kad kompanijos vadovai ketina pademonstruoti ir „Huawei Enjoy 60“ serijos įrenginius.

„Huawei“ atstovai pasidalino pirmuoju reklaminiu plakatu, kuris atskleidžia, jog vienas iš „Enjoy 60“ serijos išmaniųjų telefonų turės dvi spalvines opcijas bei dvi kameras nugarėlėje. Pagrindinė šio įrenginio kamera bus aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Deja, tačiau daugiau informacijos apie „Huawei Enjoy 60“ kol kas nėra atskleidžiama. Taip pat nėra žinoma ar ketinama pristatyti vieną ar kelis šios serijos įrenginius. Tiesa, kiek anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog šios serijos modeliai veiks su „HarmonyOS 3.0“ operacine sistema bei turės 6 000 mAh talpos baterijas su 22,5W įkrovimu.

Kaip jau minėjome, „Huawei Enjoy 60“ debiutuos jau kovo 23 dieną, kuomet bus pristatyti ir kiti bendrovės produktai, o tarp jų – „Huawei Mate X3“ sulenkiamas išmanusis telefonas bei „P60“ serijos flagmanai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas