„Huawei“ ruošia naująjį „Enjoy 60X“ telefoną: netrukus pasirodantis modelis pasiūlys didžiulį ekraną ir milžiniškos talpos bateriją

Lukas Snarskis

2023-04-11, 13:21

0 komentarų

Technologijų kompanija „Huawei“ jau pristatė ne vieną naują produktą, o dar visai neseniai buvo surengta ir spaudos konferencija, kur debiutavo gausybė naujų telefonų. Pastarieji jau netrukus turėtų pasirodyti ir Europoje, tačiau tai dar ne viskas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ ruošia naująjį „Enjoy 60X“ telefoną: netrukus pasirodantis modelis pasiūlys didžiulį ekraną ir milžiniškos talpos bateriją

Kinijos milžinė ruošiasi ir dar vieno naujo išmaniojo telefono pristatymui. Internete pasirodė pirmosios „Huawei Enjoy 60X“ įrenginio specifikacijos. Netrukus pasirodantis modelis turėtų pasiūlyti ne tik didžiulį ekraną, bet ir didžiulės talpos bateriją, kurios pilno įkrovimo užteks bent keletui dienų.

Remiantis naujausia informacija, „Huawei Enjoy 60X“ turėtų pasižymėti 6,95 colių įstrižainės ekranu, tačiau kitos ekrano savybės kol kas nėra žinomos. Tikėtina, kad čia bus naudojama Full HD+ raiškos panelė su bent 90 Hz atsinaujinimo dažniu.

Bene didžiausias šio naujojo „Huawei“ telefono privalumas – milžiniškos talpos baterija. Skelbiama, jog „Enjoy 60X“ modelis bus aprūpintas net 7 000 mAh talpos akumuliatoriumi. Verta pastebėti, kad talpią bateriją turi ir standartinis „Enjoy 60“ variantas, kuris veikia su 6 000 mAh talpos baterija. Pastarasis modelis taip pat palaiko 22,5W įkrovimo galimybę.

Tikėtina, kad „Huawei“ naująjį „Enjoy 60“ serijos išmanųjį telefoną turėtų pristatyti jau balandžio 17 dieną, o tuomet paaiškės ir visos šio įrenginio specifikacijos bei, žinoma, prieinamumas ir kaina. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas