„Huawei“ ruošiasi sudrebinti išmaniųjų telefonų rinką: aiškėja, kada debiutuos naujausi bendrovės flagmanai, laukti liko nebedaug

Arnas Balčiūnas

2024-03-29, 09:00

0 komentarų

„Huawei“ praėjusiais metais pristatė „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie ir vėl pasiūlė „HiSilicon Kirin“ procesorius, o tuo pačiu ir 5G ryšio technologijos palaikymą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ ruošiasi sudrebinti išmaniųjų telefonų rinką: aiškėja, kada debiutuos naujausi bendrovės flagmanai, laukti liko nebedaug

Šiemet turėtų debiutuoti ir naujoji „Huawei P70“ išmaniųjų telefonų serija, o šią liniją sudarys trys modeliai. Tikėtina, jog kitąmet išvysime „Huawei P70“, „P70 Pro“, o taip pat ir riboto leidimo „Huawei P70 Pro Art“ išmaniuosius.

Dar visai neseniai buvo skelbiama, jog šių įrenginių pristatymas gali būti nukeltas, tačiau, panašu, kad taip nenutiks. Remiantis naujausia informacija, „Huawei P70“ serijos debiutas turėtų įvykti jau balandžio 2 dieną. Tokią informaciją atskleidžia „Weibo“ platformoje pasirodžiusi renginio skrajutės nuotrauka.

Internete jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai apie „Huawei P70“ išmanųjį telefoną. Skelbiama, jog nugarėlėje įmontuota plataus kampo kamera bus aprūpinta 1G6P objektyvu bei 1 colio sensoriumi. Toks objektyvas būtų aprūpintas vienu stiklo ir šešiais plastiko sluoksniais.

Tokia plataus kampo kamera būtų didžiulis atnaujinimas, tačiau ekspertai pastebi, kad gaminti tokias kameras gali būti itin brangu. Jeigu šie „Huawei“ išmanieji telefonai išties pasiūlys tokias kameras ir dar pasieks tarptautinę rinką, tikėtina, jog daugelis kitų gamintojų taip pat gali pasekti Kinijos milžinės pėdomis ir pasiūlyti panašius sprendimus.

Teigiama, jog „Huawei“ siekia priminti pasaulinei rinkai apie save, todėl „P70“ serija turėtų pasiūlyti išskirtines kamerų savybes, o taip pat ir 5G ryšio technologiją. Žinoma, išskirtinės kamerų savybės ir galimybės gali padaryti didžiulę įtaką, o čia bus naudojama ir XMAGE platforma.

Naujieji „Huawei P70“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Kirin 9000S“ procesoriais, kurie sukurti naudojant 7 nm architektūrą. Visi šios linijos modeliai taip pat turės 88W greitojo įkrovimo ir 80W belaidžio įkrovimo galimybes.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas