„Huawei” vadovas ramina: „Huawei P40” serijos telefonų dėl koronaviruso nepritrūks

Ignas Petrikonis

2020-03-27, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:58)

2 komentarai (-ų)
„Huawei” vadovas ramina: „Huawei P40” serijos telefonų dėl koronaviruso nepritrūks

Vakar, iškart po „Huawei P40” pristatymo, „Huawei” generalinis direktorius Richard Yu generalinis direktorius atsakė į visus rūpimiausius žurnalistų klausimas. Viena pagrindinių temų buvo COVID-19 pandemija ir jos įtaka produktų tiekimui.

Vadovas patikino, kad „Huawei P40”, „Huawei P40 Pro” ir vasarą debiutuosiantis „Huawei P40 Pro+” pasieks visus juos įsigyti norinčius pirkėjus - koronavirusas niekaip nepaveiks jų kiekio.

Richard Yu atskleidė priežastį, kodėl „Huawei” pavyko išvengti gamybos procesų sutrikimo, kai kitoms kompanijoms virusas sujaukė visus planus. Pasirodo, „P40” serijos telefonai ir jų komponentai pradėti gaminti dar praėjusių metų gruodį - kur kas anksčiau nei Kinijoje įvyko COVID-19 protrūkis.

Generalinis direktorius sutiko ir šiek tiek pakomentuoti jo kompanijos įrenginių paklausą. Pasak jo, šiuo metu daug žmonių pasaulyje dirba arba mokosoi nuotoliniu būdu, todėl išmanių elektronikos prietaisų poreikis yra didelis. „Huawei P40” serija ir visa Kinijos telekomunikacijų milžinės paklausa taip pat nėra išimtis.

Paklausta, kodėl šiemet „Huawei” pristatė tris, o ne du flagmanus, kaip įprastai, Richard Yu teigė, kad bendrovė siekia pasiūlyti šiuos telefonus kur kas platesnei auditorijai ir įtikti kiekvieno skoniui. Po kelių mėnesių pasirodysiančio „Huawei P40 Pro+” gamyba yra labai brangi, ir pats modelis skirtas toli gražu ne kiekvienam. Todėl, pasak vadovo, kompanija sukūrė „P40” ir „P40 Pro”, kurie siūlo flagmanų patirtį ir kainuoja kur kas pigiau.

Telefonai.eu komanda jau spėjo išbandyti „Huawei P40 Pro”. Karščiausius mūsų įspūdžius rasite paspaudę šią nuorodą.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas