Į Europą atkeliauja naujausias „Honor“ flagmanas: MWC 2024 parodos metu pademonstruotas „Magic6 Pro“, tačiau jo kaina bus įkandama ne visiems

Lukas Snarskis

2024-02-26, 09:01

0 komentarų

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmąją dieną buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Į Europą atkeliauja naujausias „Honor“ flagmanas: MWC 2024 parodos metu pademonstruotas „Magic6 Pro“, tačiau jo kaina bus įkandama ne visiems

Kinijos kompanija „Honor“ jau kuris laikas ruošėsi „Magic6“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymui Europoje. Kaip žinia, šios linijos įrenginiai Kinijoje debiutavo dar praėjusį mėnesį, o vakar buvo surengta ir spaudos konferencija Barselonoje.

Bendrovės atstovai europiečiams pademonstravo naująjį „Honor Magic6 Pro“ išmanųjį telefoną, kuris netrukus bus prieinamas mūsų regione. Skelbiama, jog pigiausias šio flagmano modelis bus parduodamas nuo 1 300 eurų, o jo išankstinė prekyba startuos jau kovo 1 dieną.

Priminsime, jog naujasis „Honor“ flagmanas aprūpintas 6,8 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranais su Full HD+ raiška bei kintančiu atsinaujinimo dažniu iki 120 Hz. „Honor Magic6 Pro“ naudojamas ekranas turi kiek lenktus kraštus, o maksimalus jų ryškumas siekia net 5 000 nitų.

„Honor Magic6 Pro“ turi piliulės formos išpjovą, kur rasime ne tik asmenukių kamerą, bet ir 3D veido atpažinimo technologiją. Šio modelio nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą su kintančia diafragma - f/1.4-f/2.0. Pastarasis įrenginys taip pat turės 180 MP raiškos periskopinį objektyvą, kuris suteiks 2.5x optinio priartinimo galimybę, o taip pat ir 100x skaitmeninį priartinimą. Čia taip pat įmontuotas ir 50 MP plataus kampo objektyvas.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriais bei pasiūlys 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 512 GB vidinės atminties. Šios serijos išmanieji pirkėjus pasieks su „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

Naujasis „Magic6 Pro“ modelis turės 5 600 mAh talpos bateriją su 80W greituoju ir 66W belaidžiu įkrovimu. Pastarasis modelis taip pat palaikys „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.3“. Pirkėjams išmanusis bus prieinamas juodos ir žalios spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas