Į Europą atkeliauja naujausias kinų šedevras: pristatytas bene didžiausias „Galaxy Flip“ serijos konkurentas

Išmaniųjų telefonų rinkoje pokyčių vis mažėja. Jeigu anksčiau gamintojai lenktyniaudavo kameros galimybėmis, vyko ir galios ar baterijų lenktynės, tai dabar tokių iššūkių mažiau. Nepaisant to, jau kuris laikas kuriami sulenkiami išmanieji, kuriems skiriamas vis didesnis ir didesnis dėmesys.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Į Europą atkeliauja naujausias kinų šedevras: pristatytas bene didžiausias „Galaxy Flip“ serijos konkurentas

Sulenkiamų išmaniųjų telefonų rinkoje jau ne vienerius metus pirmauja Pietų Korėjos milžinė „Samsung“, tačiau pastaruoju metu konkurencija tampa vis įtemptesnė. Savo šedevrą į Europą dabar atgabena ir Kinijos bendrovė „Oppo“, kuri oficialiai pristatė „Find N2 Flip“ modelį. Pastarasis jau kuris laikas buvo prieinamas Kinijoje, o dabar jis tapo prieinamu visiems.

Naujasis „Oppo Find N2 Flip“ jau prieinamas kai kuriose Europos šalyse, o jo kaina siekia maždaug 1049 eurus. Tiesa, bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus parduodamas Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, Portugalijoje, o taip pat ir Ispanijoje. Kol kas informacijos apie kitus regionus nėra pateikiama.

„Oppo Find N2 Flip“ taps tiesioginis konkurentas „Samsung“ kuriamai „Galaxy Flip“ serijai. Šios serijos išmaniuosius telefonus jau ne vienerius metus gali įsigyti ir lietuviai. Priminsime, kad „Find N2 Flip“ modelis yra aprūpintas 6,8 colių įstrižainės sulenkiamu AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Ši panelė taip pat aprūpinta 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir HDR10+ palaikymu. Išorinėje įrenginio dalyje rasime ir 3,26 colių įstrižainės ekraną, kur vartotojai gali matyti svarbiausią telefono informaciją.

Sulenkiamas „Oppo“ išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Dimensity 9000+“ procesoriumi bei turi 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) opcijas, o taip pat 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Find N2 Flip“ modelio veikimą palaiko 4300 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Žilvinas

O atsparumas dulkėms, smūgiams ir vandeniui? Tokių opcijų nėra pas Oppo Find N2 Flip. Tai koks tai konkurentas Samsungui Flip 4. Tik kaina ir tai keliais eurais pigiau.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas