Į Europą atvyksta naujasis „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“: jau žinomos ne tik specifikacijos, bet ir telefono kaina

Lukas Snarskis

2023-04-05, 07:45

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ šiemet jau spėjo pristatyti galingiausią savo išmanųjį telefoną, kuris jau atvyko ir į Europą. Tačiau tai nėra vienintelė naujiena, kurią paruošė šios bendrovės vadovai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Į Europą atvyksta naujasis „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“: jau žinomos ne tik specifikacijos, bet ir telefono kaina

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar, antradienį, oficialiai pristatytas naujasis „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas bei 108 MP pagrindinę kamerą už patrauklią kainą. Kviečiame pažvelgti į šio išmaniojo telefono specifikacijas.

Naujasis „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“ variantas turėtų pasižymėti 6,7 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 695“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele, o operatyvioji atminį bus galima padvigubinti virtualių atmintinių dėka.

„OnePlus“ šį išmanųjį ketina aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu, kuris būtų naudojamas pagrindinėje kameroje. „Nord CE 3 Lite 5G“ nugarėlėje taip pat rasime du 2 MP raiškos sensorius – vienas jų bus makro, o kitas – gylio. Skelbiama, jog priekinėje įrenginio dalyje bus įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. „OnePlus“ teigia, kad vienos dienos naudojimui įrenginį pakauks įkrauti vos 30 minučių.

Pranešama, jog naujasis „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“ taip pat turės „Bluetooth 5.1“ ir NFC palaikymą, o pirkėjus šis išmanusis pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „OxygenOS 13.1“ vartotojo sąsaja. Ši „OnePlus“ naujiena pirkėjams bus siūloma šviesiai žalios bei pilkos spalvų.

Naujasis „OnePlus Nord CE 3 Lite 5G“ bus parduodamas nuo 330 eurų, o Europoje jo prekyba turėtų prasidėti balandžio 25 dieną. Išmanųjį telefoną bus galima įsigyti oficialioje „OnePlus“ internetinėje svetainėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas