Į Europą atvyksta vienas galingiausių telefonų: naujasis „Red Magic“ šedevras pasiūlys ne tik stulbinančias specifikacijas, bet ir išskirtinai žemą kainą

Lukas Snarskis

2023-07-19, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dar gruodžio pabaigoje debiutavo ir 2023 metų flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Į Europą atvyksta vienas galingiausių telefonų: naujasis „Red Magic“ šedevras pasiūlys ne tik stulbinančias specifikacijas, bet ir išskirtinai žemą kainą

Prieš kiek daugiau nei savaitę „Red Magic“ atstovai oficialiai pristatė naująjį „Red Magic 8S Pro“. Nors iš pradžių šis flagmanas buvo pademonstruotas tik Kinijos rinkai, tačiau dabar jis atkeliauja ir į tarptautinę rinką, įskaitant ir Europą. Paaiškėjo ir kokį pasirinkimą turės pirkėjai.

Pranešama, jog pasaulinėje rinkoje bus siūlomi trys „Red Magic 8S Pro“ – „Midnight“, „Platinum“ ir „Aurora“ variantas, kuris aprūpintas permatoma nugarėle. Visi trys išmaniojo telefono variantai turi RGB apšvietimą ant aušintuvų. „Midnight“ variantas pasiūlys 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės, o kiti du – atitinkamai 16 GB ir 256 GB.

Kalbant apie išmaniųjų telefonų kainas, „Midnight“ variantas kainuos 650 eurų, „Platinum“ – 780 eurų, o „Aurora“ modelis bus parduodamas už 800 eurų. Išankstiniai užsakymai prasidės jau liepos 27 dieną, o oficiali prekyba startuos nuo rugpjūčio 3 dienos.

Priminsime, jog naujasis „Red Magic 8S Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2“, kuris debiutavo vos prieš keletą savaičių. Šis atnaujintas lustas turės kiek aukštesnius GPU ir CPU taktinius dažnius, kas pasiūlys maždaug 5 proc. spartesnį veikimą bei 5,7 proc. greitesnį grafikos apdorojimą.

Standartinis išmaniojo telefono modelis turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o gamintojas čia naudos LPDDR5X bei UFS 4.0 atmintines. Naujasis „Red Magic 8S Pro“ turės 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė pasiūlys 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimą, iki 1 300 nitų ryškumą bei 120 Hz atsinaujinimo dažnį. Išmaniojo telefono ekraną nuo įbrėžimų saugos „Gorilla Glass 5“ apsauginis stiklas.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 6 000 mAh talpos baterija su 165W greituoju įkrovimu. „Nubia“ naujausiuose savo įrenginiuose įmontavo ir specialią aušinimo sistemą, kuri aprūpinta ir fiziniu ventiliatoriumi, jog įrenginiai neperkaistų. Nugarėlėje – gamintojo logotipas bei triguba kamerų sistema.

Pagrindinė naujojo flagmano kamera bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą, o taip ir 2 MP makro objektyvą. Skelbiama, jog „Red Magic 8S Pro“ įrenginiai pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, o taip pat ir „RedMagic OS 6.0“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas