Iki „Google Pixel 8a“ pristatymo lieka tik kiek daugiau nei mėnuo: paaiškėjo, kokias spalvines opcijas ketina pasiūlyti gamintojas

Lukas Snarskis

2024-04-13, 14:55

0 komentarų

JAV technologijų bendrovė jau ruošiasi dar vieno naujo vidutinės klasės išmaniojo telefono pristatymui. „Google“ ruošiasi „Pixel 8a“ modelio debiutui, o pastaruoju metu pasirodo vis daugiau informacijos apie šį įrenginį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Iki „Google Pixel 8a“ pristatymo lieka tik kiek daugiau nei mėnuo: paaiškėjo, kokias spalvines opcijas ketina pasiūlyti gamintojas

Dabar jau žinomos ne tik pagrindinės savybės, bet ir dizaino ypatumai. Internete pasirodė „Google Pixel 8a“ išmaniojo telefono nuotraukos, kurios atskleidžia kokias spalvines opcijas galės rinktis pirkėjai. Įrenginys bus prieinamas keturių skirtingų spalvų.

„Google“ savo naująjį vidutinės klasės modelį ketina pasiūlyti juodos, mėtinės, porcelianinės ir mėlynos spalvų. Jau žinoma, jog išmanusis telefonas bus pristatytas „Google I/O“ konferencijos metu gegužės 14 dieną. Tai reiškia, jog „Pixel 8a“ pristatymas įvyks už kiek daugiau nei mėnesio.

„Google Pixel 8a“ turėtų būti aprūpintas 6,1 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veiks su „Tensor G3“ procesoriumi ir turės 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Pigesnio „Google“ įrenginio veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 27W įkrovimo galimybe. Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtumėme rasti 64 MP pagrindinę kamerą, o taip pat ir 13 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

Kaip jau esame rašę, šis įrenginys bus kiek brangesnis nei pernai išleistas „Pixel 7a“ modelis. „Google Pixel 7a“ po pristatymo kainavo nuo 500 eurų, o naujasis „Pixel 8a“ modelis bus siūlomas nuo 570 eurų. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės dvi atmintinių versijas, o pigiausias variantas turės 128 GB. Už 630 eurus bus galima įsigyti 256 GB vidinės atminties turintį modelį.

Verta paminėti ir tai, jog „Google“ ketina išmanųjį telefoną pasiūlyti platesnei auditorijai nei anksčiau. Praėjusių metų modelis buvo prieinamas 21 šalyje, o naujasis „Pixel 8a“ turėtų būti pasiūlytas ir naujose rinkose, kas yra gera naujiena lietuviams.

Skelbiama, jog „Google Pixel 8a“ bus parduodamas Čekijoje, Estijoje, Suomijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Slovakijoje, Slovėnijoje ir pagaliau taps oficialiai prieinamas ir lietuviams. Žinoma, ši informacija dar nėra patvirtinta, tačiau tai vis tiek turėtų tapti puikiomis naujienomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas