„iPhone“ išmaniuosius telefonus gali pasiekti didžiuliai pokyčiai: aiškėja, kaip gali atrodyti naujoji „iOS 18“ versija, pamatykite tai patys

Lukas Snarskis

2024-04-11, 07:55

0 komentarų

„Apple“ pasaulinė kūrėjų konferencija (WWDC) daugiausia skirta kūrėjams. Tačiau tai taip pat yra galimybė atlikti tam tikrą rinkodarą su gerai išreklamuojamu pagrindiniu pranešimu ir naujų „Apple OS“ versijų anonsu, dėl kurių „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“ vartotojai suklūsta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„iPhone“ išmaniuosius telefonus gali pasiekti didžiuliai pokyčiai: aiškėja, kaip gali atrodyti naujoji „iOS 18“ versija, pamatykite tai patys

Neseniai paaiškėjo, kada įvyks šiemet rengiama WWDC konferencija. „Apple“ patvirtino, jog kūrėjams skirtas renginys įvyks jau birželio 10-14 dienomis. Bene laukiamiausia šio įvykio naujiena – „iOS 18“ operacinės sistemos versijos pristatymas.

Tikimasi, kad naujoji „iPhone“ išmaniuose telefonuose naudojamos operacinės sistemos versija pasiūlys nemažai naujienų, o taip pat laukiama ir didelių dizaino pokyčių. Neoficialiais duomenimis, „iOS 18“ dizaino pokyčius gali įkvėpti „VisionOS“, programinė įranga, naudojama „Apple Vision Pro“ įrenginiuose.

Internetinėje erdvėje neseniai pasirodė ir galimai naujosios „iOS 18“ operacinės sistemos versijos nuotraukos. Tekste pateikiamos nuotraukos buvo gautos „MacRumors“ portalo, kuriems jas atsiuntė anoniminis šaltinis, teigiantis, kad šią medžiagą gavo iš „iOS“ inžinierių.

Žinoma, šiuo metu nėra žinoma ar tai išties pasikeitimai, kuriuos ketinama pritaikyti „iOS“ operacinėje sistemoje. Teigiama, kad tokie vizualūs pokyčiai padeda kūrėjams pritaikyti savo programėles, tokias kaip „Sketch“ ar „Photoshop“. Kaip bebūtų, šios nuotraukos patvirtina anksčiau pasirodžiusius gandus, jog „iOS 18“ bus panaši į „visionOS“.

Verta paminėti, jog kai kurie analitikai nemano, kad šiemet gali būti atlikti tokie dizaino pakeitimai. „Bloomberg“ žurnalistas Markas Gurmanas įsitikinęs, kad „Apple“ tokių veiksmų šiemet dar nesiims.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas