„iPhone“ liniją papildys naujas narys, mažų telefonų gerbėjams tai patiks

Justas Stasiulaitis

2020-09-22, 13:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:39)

0 komentarų
„iPhone“ liniją papildys naujas narys, mažų telefonų gerbėjams tai patiks

Anoniminis „Twitter“ vartotojas „l0vetodream“ šiandien tviteryje nutekino būsimų „iPhone 12“ telefonų pavadinimus. Jis sako, kad naujoji „iPhone“ serija vadinsis: „iPhone 12 mini“, „iPhone 12“, „iPhone 12 Pro“ ir „iPhone 12 Pro Max“. Tikimasi, kad „iPhone 12“ oficialiai „Apple“ paskelbs spalio mėnesį. Keturi pavadinimai atitinka numatomus modelių dydžius. „IPhone 12 mini“ atspindėtų naują mažesnį 5,4 colių modelį. Neseniai Ming-Chi Kuo sakė, kad 5,4 colių ekranas taip pat bus su mažesne išpjova. Šiuo metu mažiausias pavyzdinis „iPhone“ yra 5,8 colių „iPhone 11 Pro“, o būsimas 5,4 colių modelis bus žymiai mažesnis.

Pagrindinis, „iPhone 12“ ir turės 6,1 colių ekraną, kaip ir „iPhone 11.“. Tačiau manoma, kad šiais metais visuose „iPhone 12“ telefonuose bus OLED ekranai. „IPhone 12 Pro“ ir „12 Pro Max“ laikosi „Apple“ sukurto precedento per pastarąsias dvi kartas. „IPhone 12 Pro“ turės 6,1 colio ekraną, o „Pro Max“ - iki šiol didžiausias „iPhone“ ekranas, kurio įstrižainės matmenys bus 6,7 ​​colio.

Manoma, kad visi modeliai bus aprūpinti naujuoju „A14“ procesoriumi ir palaikys 5G tinklo standartą. Tačiau nė vienas iš „iPhone 12“ serijos pirmą kartą nebus pristatytas su komplektuojamomis ausinėmis ar įkrovikliu. „Apple“ paruošė vartotojus ir jau paskelbė, kad „Apple Watch Series 6“ nebebus komplektuojamas su įkrovimo blokeliu, nurodydama aplinkosaugos priežastis.

„IPhone 12“ serija turėjo būti pristatytą kaip įprasta rugsėjį, tačiau pandemija sukėlė tiekimo sutrikimus, kurie lėmė vėlavimą. Vietoj to, „Apple“ ketina spalio mėnesį pristatyti bent vieną modelį. Bendruomenė tikisi, kad „Apple“ surengs antrą žiniasklaidos renginį kito mėnesio pirmąją arba antrąją savaitę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas