„iQOO“ pristatė „Neo9 Pro“ modelį, skirtą tarptautinei rinkai: atnaujintas modelis turės „Qualcomm“ procesorių, aiškėja ir telefono kaina

Lukas Snarskis

2024-02-24, 16:36

4 komentarai (-ų)

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. 2023 metams skaičiuojant paskutines dienas – bendrovė pristatė keletą naujienų, kurios tuomet buvo prieinamos tik Kinijos rinkoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„iQOO“ pristatė „Neo9 Pro“ modelį, skirtą tarptautinei rinkai: atnaujintas modelis turės „Qualcomm“ procesorių, aiškėja ir telefono kaina

Praėjusių metų pabaigoje buvo pristatytas naujasis „iQOO Neo9 Pro“ išmanusis telefonas, kuris iki šiol buvo prieinamas tik Kinijos rinkoje. „iQOO“ vadovai dabar paskelbė ir apie tarptautinį šio įrenginio debiutą. Tiesa, mūsų rinkai skirtas modelis bus kiek kitoks.

Pranešama, jog pasaulinėje rinkoje debiutuojantis „Neo9 Pro“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. 2023 metų pabaigoje pristatytas ir Kinijoje prieinamas modelis veikia su „MediaTek Dimensity 9300“ mikroschemų rinkiniu. Kitos specifikacijos išliks nepakitę.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,78 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė, kuri palaiko HDR10+, o taip pat gali pasiūlyti 1 400 nitų maksimalų ryškumą. „iQOO“ atstovų teigimu, čia naudojamas ekranas aprūpintas ir specialia šlapių rankų kontrole, kas leis patogiai naudotis telefonu net ir tuomet, kai ekranas yra šlapias.

„iQOO Neo9 Pro“ nugarėlėje rasime dvi kameras ir abi jos aprūpintos 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Pagrindinė kamera taip pat pasiūlys ir optinį vaizdo stabilizavimą, o antroji kamera – plataus kampo objektyvas. Verta pastebėti, jog gamintojas analogiškus sensorius naudojo ir „Vivo X100“ išmaniajame telefone.

Naujojo „Neo9 Pro“ veikimą palaikys 5 160 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Išmanusis telefonas taip pat aprūpintas stereo garsiakalbiais, NFC palaikymu, „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.4“ ryšio technologijomis.

Pranešama, jog išmanusis telefonas kainuos nuo 378 eurų. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkoje, tačiau netrukus turėtų debiutuoti ir kituose regionuose, įskaitant ir Europą.

4 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas